Magazin Yargı 38. bölümde neler olacak? Kanal D Yargı yeni bölüm canlı izle!

Yargı 38. bölümde neler olacak? Kanal D Yargı yeni bölüm canlı izle!

Paylaş
Yargı 38. bölümde neler olacak? Kanal D Yargı yeni bölüm canlı izle!

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı 38. bölüm 9 Ekim akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak gibi isimlerin yer aldığı Yargı dizisi, Ali Bilgin yönetmenliğinde çekiliyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan Yargı dizisinde, olaylar hız kesmeden devam ediyor. Neva'nın ölümünden sonra Pars kontrolden çıkmaya başladı. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Soluksuz izleyeceğiniz Yargı dizisi yeni bölüm Kanal D canlı izle!

Başladığı ilk günden beri seyircileri ekrana kilitleyen Yargı dizisi, bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Peki, Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Soluksuz izleyeceğiniz Yargı dizisi yeni bölüm Kanal D canlı izle!

Haberin Devamı

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Pars, Neva'nın ölümünden sonra kontrolden çıkmıştır. Tek istediği kardeşini katilini bulmaktır. Başta Derya olmak üzere tüm ekip Pars için endişelidir. Bunlar yaşanırken birisi Ceylin'i bayıltarak kaçırmaya çalışır. Ceylin'e zarar vermek isteyen kişi kim?

CEYLİN'İ KATİL Mİ KAÇIRACAK?

Ceylin, Ilgaz'a sorduğu soru karşısında aldığı cevapla duygulanıyor. Ilgaz, bir kez daha Ceylin'i ne kadar çok sevdiğini ifade ediyor. Öte yandan Ceylin'i bayıltarak sürükleyen kişinin kim olduğu ise merak konusu.

YARGI DİZİSİ YENİ BÖLÜM KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.