Magazin Yargı 43. bölüm Kanal D izle!

Yargı 43. bölüm Kanal D izle!

Paylaş
Yargı 43. bölüm Kanal D izle!

Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, bu akşam Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Cezmi Baskın gibi isimlerin rol aldığı Yargı dizisi, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana kilitliyor. Peki, bu akşam Yargı'da ne oldu? Yargı 43. bölüm Kanal D izle!

Nefes kesen polisiye hikayesiyle bağımlılık yapan Yargı dizi, bu akşam Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşuyor. Yeni bölümü kaçırmak istemeyenler ve internetten izlemek isteyenler için Yargı yeni 43. bölüm Kanal D izle!

Haberin Devamı

YARGI 43. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 13 Kasım Pazar günü yayınlanan 43. Bölümünde Ilgaz, Pars ve Eren çete soruşturması yüzünden zor anlar yaşarken finalde şok bir olay yaşanıyor!

Vicdanıyla savaşı süren Ilgaz için hayatının anlamı olan işinden el çektirilmesi büyük yıkım olmuştur. Eren ve Pars’la birlikte bu duruma boyun mu eğeceklerdir, yoksa bir arada kalıp yeni deliller bulmak için çabalayarak, Turgut Ali’ye karşı haklarını mı savunacaklardır?

Ne zamandır beklediği intikam fırsatını eline geçiren Yekta, kartlarını insafsızca oynamaya başlamıştır. Bir yandan HSK’dan gelen başmüfettişin soruşturması devam ederken, yaptıklarıyla yetinmeyerek yeni bir plan üzerine çalışmaya başlar ve üstelik başarılı da olur.

Bir suçluymuşçasına ceza kesilen kocası ve arkadaşlarının yanında her daim koşulsuz duran Ceylin’in de onlara yardım etmek için bir planı vardır elbette… Ancak bütün bu savaşın dışında iki aileyi de yakından ilgilendiren yeni bir savaş başlamaktadır, üstelik Ceylin ve Ilgaz’ın bundan henüz hiç haberi yoktur.

Haberin Devamı

 

YARGI 43. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.