Magazin Yargı 64. bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın bağları kopuyor!

Yargı 64. bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın bağları kopuyor!

Paylaş
Yargı 64. bölümde Ceylin ve Ilgaz'ın bağları kopuyor!

Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Öldüğü düşünülen Ilgaz'ın aslında ölmemesi ve Ceylin ile evlat sahibi olmaları seyircileri şaşırttı. Yargı 64. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Savcı olan Ceylin, Ilgaz ile yollarını ayırsa da iş gereği sürekli bir arada.

Haberin Devamı

CEYLİN SAVCI OLDU!

Funda Arar konseri hazırlık öncesi konser alanında ceset bulunmasıyla birlikte olay yerine Eren ve polis olan Tuğçe gitti. Savcının gelmesini bekleyen Eren ve Tuğçe, Ceylin'in gelmesiyle durumu anlattı.

CEYLİN, ILGAZ'I KISKANIYOR

Yekta'nın yanında çalışmaya başlayan yeni avukat Nil, Ilgaz'a aşk besliyor. Ceylin'i kıskandırmak için Yekta'nın yanına gitme bahanesiyle Ilgaz'ı da getiren Nil amacına ulaştı.

Nil'in ise bulunan cesetle bir bağlantısı var.

CEYLİN VE ILGAZ ÇOCUKLARI İÇİN KARŞI KARŞIYA

Hafta sonu kızı hasta diye babasının görüş gününe getirmeyen Ceylin, çocuğun hastalığını bahane sürdü. Ilgaz ise çocuğuna kendisinin de bakabileceğini söyleyip bir daha tekrarlanmasını istemedi.

CEYLİN VE ILGAZ DİRSEK DİRSEĞE

Funda Arar konserinde bulunan cesetle Ilgaz'ın ilgilendiği dosyadaki otel cinayeti bağlantılı görülünce Başsavcı Ilgaz ve Ceylin'in dosyalarını birleştirdi ve ortak çalışmalarını istedi.

Haberin Devamı

Ceylin duruma pek sıcak bakmasa da meslek gereği durumu kabullendi.

PARLA VE ÇINAR NİŞANLANIYOR

Avukat olan Parla, Çınar ile ilişkilerini bir adım öteye taşıyıp nişanlanmaya karar verdi. Parla'nın babasının yanında çalışan Çınar, Parla'nın maddi gücüne yetişemeyince bir hayli zor durumda kaldı.

Patron olan kayınpederinin yanına çıkıp avans isteyen Çınar, kayınpederinden büyük jest gördü.

METİN KOMİSER BERAAT EDİYOR

Zamanında Çınar'ı korumak için mesleğinden olan Metin Amir sonunda işine geri kavuştu. Yekta'nın savunduğu Metin, beraat ederek mesleğe geri döndü.

CEYLİN, TUĞÇE'DEN YARDIM İSTİYOR

Polis olan Tuğçe, babasının ekibinde işe başladı. Ceylin'in dosyası Ilgaz ile birleşince de Ceylin, Ilgaz'dan bir adım öne geçmek için Tuğçe'nin kapısına dayandı. Dosya hakkındaki detaylara hakim olmak için Tuğçe'yle iş ortaklığı yaptı.

CEYLİN ŞOV YAPIYOR

Parla'nın nişanına katılmayan Ceylin, Tuğçe sayesinde çok sağlam bir delil buldu. Nişana teyze olarak değil savcı olarak katılan Ceylin, Ilgaz ile birlikte nişana gelen avukat Nil'i zanlı olarak gözaltına aldı.

Ceylin'i kenara çeken Ilgaz, yeğeninin nişanında neden böyle bir şey yaptığını sorguladı. Ceylin ise kız arkadaşını koruduğunu düşünerek Ilgaz'a çıkıştı. Ilgaz kendisinden nefret edip etmediğini sorunca Ceylin'de kendisine nefret kadar büyük duygular beslemediğini söyledi.

Haberin Devamı

CEYLİN GEÇMİŞE DÖNÜYOR

Ilgaz'ın ölümünden sonra gördüğü ilk güne geri dönen Ceylin, baba olacağı sevincini verdiği günden doğuma kadar olan süreyi anımsadı. Ceylin ve Ilgaz kavganın hararetiyle kızları Elif'in orada olduğunu görmedi.

Elif'i sakinleştirmeye çalışan Ceylin, Elif'ten "Bırak beni anneme gideceğim ben!" sözlerini duyunca bir hayli yıkıldı. Elif ise Aylin'i görünce anne diyip boynuna sarıldı.

YARGI 64. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.