Magazin Yargı 65. bölümde Mercan'ın yaşadığı ortaya çıktı!

Yargı 65. bölümde Mercan'ın yaşadığı ortaya çıktı!

Paylaş
Yargı 65. bölümde Mercan'ın yaşadığı ortaya çıktı!

Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Öldüğü düşünülen Ilgaz'ın aslında ölmemesi ve Ceylin ile evlat sahibi olmaları seyircileri şaşırttı. Yargı 65. bölüm sezon finalinde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Ceylin ve Ilgaz'ın kızı Mercan aslında ölmedi, kaçırıldı!

Haberin Devamı

ILGAZ, CEYLİN'İ DURDUYOR

Çınar ve Parla'nın nişanına savcı olarak katılan Ceylin, Ilgaz'ın yanında nişana katılan Nil'i gözaltına almak için nişanı bastı. Ilgaz ise duruma son derece tepkiliydi.

Ailesinin özel gününü bozacak kadar hırslı olan Ceylin ile tartışmaya başlayan Ilgaz, olayı çözmek için başsavcıdan yardım aldı.

NİL GÖZALTINDA

Nişan çıkışı Nil'i alıp karakola geçen Ilgaz, sorgu odasına aldı. Ceylin, Nil'in sorgusunu aldıktan sonra nezarete almak isteyince Ilgaz karşı çıktı.

Ilgaz, Nil'in yanına girmesiyle Nil'in Ilgaz'ın boynuna atlaması bir oldu. Ceylin ise camın arkasından şahit olduğu görüntüyle yerle bir oldu.

CEYLİN GEÇMİŞE GİDİYOR

Nil'in sarılması Ceylin'i geçmişe götürdü. Doğum yaptığı günleri hatırlayan Ceylin, zor günlerini Ilgaz ile nasıl atlattığını göz önüne getirdi.

Haberin Devamı

OSMAN VE AYLİN PSİKOLOĞA GİTTİ

Elif için terapi alan Osman ve Aylin, psikoloğa dert yandılar. Osman, Elif'in sürekli Ceylin'e gitmesinden şikayetçi olunca psikolog da durumu pek sağlıklı bulmadı.

Aylin ve Osman psikolog kararıyla Ceylin'e Elif'i bir daha kalmak için almaması gerektiğini nasıl söyleyeceğini kara kara düşünmeye başladı.

CEYLİN VE ILGAZ YANYANA

Evcil hayvanları olan Paskal'ı Cumartesi günü Ilgaz'a götüren Ceylin emniyete geçeceğini söyleyince Ilgaz'da gelmek istedi. Merdan dede ise huzur evine yerleşmek için yola çıkınca Ilgaz aracını vermek zorunda kaldı.

Ceylin'in aracıyla emniyete geçerken trafik ışıklarında anne ve çocuğunu gören Ceylin tekrar geçmişe gitti.

CEYLİN TRANVASINI ATLATAMIYOR

Elif'i almak için yola çıkan Ceylin, yolda Aylin'i aradı. Elif'i yollamak istemeyen Aylin türlü türlü yalanlar uydurdu.

Ceylin, Elif'i de alamayınca yüzmek için havuza gitti. Kendine çok yüklenen Ceylin mola verdiğinde aklına ilk gelen kızı Mercan'ın kaybolma anı oldu.

ILGAZ OLAYI ÇÖZÜYOR

Otel cinayetlerinden birisinin ölümüne neden olan kişiyi yakalayan Ilgaz, diğer cinayeti de çözmüş oldu. Konuyla alakalı Nil'in delil kararttığını gören Ilgaz, Nil ile akşam yemeğinde buluşup gözaltına aldı.

AYLİN, CEYLİN'E DERDİNİ ANLATIYOR

Akşam Ceylin'in evine giden Aylin, pedagog ile olan konuşmasını anlattı. Ceylin her ne kadar içerlese de durumu kabul etti. Aylin ise dertleşerek acılarının aynı olduğunu ve kendi çocuğunu kaybettiğinde yaşadığı duyguyla Ceylin'i anladığını söyleyeceği sırada Ceylin, Aylin'i susturdu. Mercan'ın ölmediğini söyleyen Ceylin, Aylin'e gitmesini söyledi.

Haberin Devamı

ILGAZ VE CEYLİN'İN KIZINA NE OLDU?

2.5 yıl önce günü birlik gittikleri denizde Ilgaz telefon ile konuşmak için uzaklaştığı sırada Paskal'da Ceylin'in yanından kaçarak etraftaki insanlara havlamaya başladı. Ceylin, Paskal'ın peşinden koşarken Mercan'ı ise tek bıraktı.

Paskal'ı yakalayan Ceylin şezlongların yanına geri geldiğinde Mercan'ın olmadığını fark etti. Telefonla konuşması biten Ilgaz, Ceylin ile birlikte Mercan'ı aramaya başladı.

O günden beri Mercan'dan haber alamayan Ceylin, Mercan'ın ölmediğine inanıyor.

MERCAN YAŞIYOR

Merdan dedenin kaldığı huzur evinde bir adamı yakın takibe alması bütün dikkatleri üzerine çekti. Mercan'ın kaybolduğu gün plajda olan adam ile Mercan'ın nasıl bir bağlantısı var?

2,5 yıl sonra Mercan'ın başka bir evde Doğa adıyla yaşıyor olması Ceylin'in inancının da doğru olduğunu ortaya koydu!

YARGI 65. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!