Magazin Yargı 74'üncü bölümüyle ekrana geldi! Yekta vuruldu

Yargı 74'üncü bölümüyle ekrana geldi! Yekta vuruldu

Paylaş
Yargı 74'üncü bölümüyle ekrana geldi! Yekta vuruldu

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı, kadrosunda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimlerin yer aldığı Yargı 74'üncü bölümüyle ekrana geldi.

Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 74'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte 'Yargı'nın aksiyon dolu son bölüm özeti...

Haberin Devamı

Okan, Ilgaz'la konuşmak istedi. Silahın namlusunu Yekta'ya doğrulttuğunu söyleyerek "Tilmen Hukuk'taki herkes benim rehinim, giriş çıkışları kapattım' dedi. Ilgaz'a 4 saat süre verdi ve bu kadar süre içerisinde Ilgaz, oğlu için uygun kalbi bulamazsa Tilmen Hukuk'taki tek tek öldürebileceğini söyledi.

Okan'ın oğlu birkaç haftada nakil sırasında 16'dayken bir anda 8'inci sıraya yükseldi. Metin Amir, başsavcı Nadide'yi arayarak durumu anlattı. Nadide panikle dışarı çıkarken Efe savcıyı gördü, durumu ona anlattı. Ekipler harekete geçerken Efe ve Nadide'de olay yerine geçmek için yola çıktı.

Okan, Yekta'yı rehin aldıktan sonra Ceylin'e kağıda kan grubunu yazmasını istedi. Ceylin kan grubunu yazdıktan sonra Okan, Yekta'dan vazgeçerek Ceylin'in uyumlu olduğunu ve onun işine yarayabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

'ELİNDE DE BİR SİLAH VAR'

Ceylin, Mercan'a korkmaması için yaşanılanların bir oyun olduğunu söyledi. Ceylin gözyaşları içinde kızıyla konuşurken herkes duygu dolu anlar yaşadı. Ceylin şu ifadeleri kullandı:

"Mercan çok komik bir şey oldu biliyor musun? Bize içeride bir oyun ayarlamışlar. Bir adam var, o adam kızgını oynuyor. Elinde de bir silah var ama o silah acıtmıyor. Bizde onun elindeki rehinleri oynuyoruz. O nerde onu yapacağız, onu hiç kızdırmayacağız. Sonra baba gelecek ve bizi alacak. Böylece oyunu kazanmış olacağız."

Osman ve Çınar evi sattığı parayla mal varlıkları üzerindeki hacizi kaldırdı. Parayı denkleştirdikten sonrada Cellat Kadir'e teslim etti. Kadir, parasını geri alsa da bu süreçte yaşananların bedelini daha ödemediklerini söyleyerek Osman'dan akşam Yekta'yı alıp gelmesini istedi.

Metin amir, Cem'in hastaneye transferi için Okan'ın evine gitti. Cem'in bilgilerini Ilgaz'a söylerken Metin amir, içeride rehin alınanlardan 5 kişinin kan grubunun da Cem'le uyumlu olduğu bilgisi ulaştı.

Ilgaz, Okan'la iletişime geçti. Keskin nişancıların çatıda hazır olduğunu anlayınca camları kapattı. Okan elinde iğneler ile herkesi tehdit ederken, Ilgaz elindekileri bırakması konusunda ısrarda bulundu. Ilgaz'ın elindekileri gördüğünü anlayan Okan, kameralardan kendinin de izlendiğini anladı.

Haberin Devamı

Okan saat ilerledikçe oğlu için durumun kötüye gittiğini bilerek sinirleniyor, daha saldırgan bir hal alıyordu. Cem'e uygun kalp bulunamadı. Metin amir, Cem'in annesiyle konuştu ama fayda etmedi. Metin ne yapacağını bilmez bir şekilde dışarı çıkmıştı ki aynı kan grubunda, ölmek üzere olan birisi ambulansla hastaneye getirildi.

Okan ofisteki rehinleri iki gruba ayırdı. Kan grubu uymayanlar farklı bir odaya geçti. Mercan yaşananların oyun olduğunu düşünsede artık dayanamıyordu. Yeşim'in durumu iğnenin etkisiyle kötüye gidiyordu. Ceylin bir annenin çaresizliği ile Okan'a 'Ne olur kızım da burada kalsın' diyerek Mercan'ın Yekta'ların yanında bulunmasını istedi. Okan'da Ceylin halini görünce karşı koyamayıp kabul etti.

Can'ın kardeşi bir süredir kardeşinden haber alamadığı için meraklanarak Osman'ın yanına geldi. Osman haberi olmadığını söyleyerek Can'ın kardeşini geçiştirdi.

'SEN GERÇEKTEN CANİ BİR İNSAN MISIN?' 

Haberin Devamı

Ceylin dakikalar ilerledikçe Yeşim'in durumunun daha kötüye gitmesine sessiz kalamadı. Okan'a 'O da bir babanın kızı, onun da babacığım dediğim birisi var. Sen gerçekten cani bir insan mısın? Ona bir şey olması senin hiçbir işine yaramayacak' dedi. Okan buna karşı koyamayıp Yeşim için ilaç kullanma kararı aldı.

Yekta ve Laçin'in çabaları sayesinde ekiplerle beraber Ilgaz, Mercan'ı kurtarabildi. Mercan kurtarıldıktan sonra Ilgaz'a 'Annemi de kurtar' dedi. Mercan ilk defa burada Ceylin'e anne demiş oldu.

Hastaneye son anda yetiştirilen çocuğun durumu kritikti. Ölüm haberi alındıktan sonra ailesi organlarının bağışlanması konusunda isteksizdi. Metin amirin aileyle konuşması sonrasında çocuklarının bağışçı olması konusunda ikna oldular.

'CEYLİN BENİ AFFET' 

Sesleri duyan Okan, yan odaya geçti. Yekta ile Laçin'in hareket ettiğini görünce Mercan'ın nerede olduğunu sordu. Yekta, 'Aldılar şekerim' deyince Okan iki el ateş ederek Yekta'yı vurdu. Yekta'nın son sözleri 'Ceylin beni affet' oldu.

Haberin Devamı