Magazin Yargı 81. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

Yargı 81. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

Paylaş
Yargı 81. bölüm Kanal D tek parça full part izle!

Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, 4 Şubat akşamı Kanal D ekranlarında sevenleriyle buluştu. Yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği ve başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Cezmi Baskın gibi isimlerin rol aldığı Yargı dizisi, yayınlandığı ilk günden beri izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yargı 81. bölüm Kanal D izle!

Uzun süredir Kanal D ekranlarında yayınlanan ve seyircinin ilgi ile izlediği Yargı dizisinin 81. bölümü sevenleriyle buluştu. Yargı 81. bölüm Kanal D tek parça full part izle...

Haberin Devamı

YARGI 81. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin ile Ilgaz, çakışan davaları yüzünden sert kavgalar ediyorlar ve ortaya çıkan eski sevgili Fırat da bu kavgaların tuzu biberi oluyor!

Ilgaz gerçek katili bulmuştur. Bir çocuğun suçlu oluşu onu vicdanı ile adalet arasında bırakmışken Ceylin’in aldığı yeni “kayıp çocuk” dosyası Ilgaz ile hali hazırdaki gerginliklerini tavan yapacaktır. Üstelik olaya bakan komiser de Ceylin’in eski sevgilisi Fırat’tır. Kendilerini bir anda hiç sınanmadıkları bir durum içerisinde bulurlar.

Emniyete yeni atanan Kubilay amir başta Eren olmak üzere herkesin kurulu düzenini değiştirecektir. Öte yandan adliyeye atanan yeni başsavcı Ertuğrul’un henüz daha kendisi gelmeden estirdiği rüzgar, alışık olunanın dışındadır.

Haberin Devamı

Merdan, Kadir’in sakladığı paranın peşine düşmüştür; şimdi ise parayı bir an önce bulmak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak zorundadır. Fakat bu yolda Osman ile birlikte kendilerini büyük bir zorluk içerisinde bulurlar. Hem de yeniden hayatını kurmakta bir hayli zorlanan Osman, Zümrüt ile karşılaşmışken…

<p>Osman yıllar sonra eski aşkı Zümrüt’ü buldu. Geçmişi anan ikili yemeğe çıktı. Zümrüt, Osman’a yaşadıklarını anlattı; ‘Yasak ilişkimiz duyulunca herkes benden uzaklaştı. Çocukların velayetini kaybettim, korkunç günlerdi. Çok üzüldüm yapayalnız kaldım. Sonra biriyle tanıştım, çok zengindi vefat etti mirası da bana kaldı’</p> <p>Zümrüt daha sonra Osman’dan kendisini eve bırakmasını istedi. Osman’ın eline para tutuşturan Zümrüt ona veda etti.</p>

Ceylin ile Ilgaz’ın olanca zıtlıklarına rağmen büyüttükleri ilişkileri tehlikededir. Zaten ince bir ip üzerinde yürüttükleri evlilikleri, mesleki kavgalarının büyümesiyle yaralanmışken; şimdi bir de Ceylin’in geçmişinin bilinmezliği ile kaplanmıştır. Bu kez üzerlerine çökmüş olan kara bulutları defetmek, tekrar yan yana durabilmek her zamankinden daha da zor olacaktır.

YARGI 81. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.