Magazin Yargı seyirciyi gözyaşına boğdu! Ceylin'in kaçırılması, Ilgaz ile Pars'ı birbirine küstürdü

Yargı seyirciyi gözyaşına boğdu! Ceylin'in kaçırılması, Ilgaz ile Pars'ı birbirine küstürdü

Paylaş
Yargı seyirciyi gözyaşına boğdu! Ceylin'in kaçırılması, Ilgaz ile Pars'ı birbirine küstürdü

Kanal D'nin ilgi ile izlene dizisi yargı 16 Ekim akşamı seyirci ile buluştu. 39. bölümüyle nefesleri kesen Yargı, en çok izlenen dizilerden biri... Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat ve Cezmi Baskın gibi isimlerin rol aldığı ve yapımcılığını Kerem Çatay'ın üstlendiği Yargı, polisiye konusuyla ekranlara kilitliyor. Peki, son bölümde Yargı'da neler oldu?

Son bölümde Pars'ın işiyle duygularını karıştırması işleyicilerde şaşkınlık yaratırken Ceylin'in başına gelenler ise "Ceylin hayatta kalabilecek mi?" sorusunu akıllara getiriyor. Yaşananlar karşısında öfkesine hakim olamayan Ilgaz, yapabilecekleri konusunda sınırları zorluyor. Peki, Ceylin katilin elinden kurtulabilecek mi?

Haberin Devamı

PARS BASKIN YİYOR

Şüpheli davranışları nedeniyle çalışma arkadaşlarının dikkatine takılan Başsavcı Pars, kardeşinin katilini bulmak için iş birliği yaptığı adamlarla bir menemencide otururken baskın yedi.

Adamlarla buluşmadan önce iş arkadaşı olarak değil de arkadaşı olarak durumu anlattığı Ilgaz, alnına leke sürülmesin diye Pars'ın dostluğunu çiğnedi ve baskını gerçekleştirdi.

Baskın bittikten sonra birlikte gitmeyi teklif eden Ilgaz Savcı, Pars'tan ret cevabı aldı. Ilgaz Savcı'nın yanında Eren komiser de vardı.
Eren ve Ilgaz araçlarına geçip Pars hakkında dertleşirken bir yandan da Pars'ın düştüğü duruma içleri acıdı.

CEYLİN OYUNU ÇÖZMEYE ÇALIŞIYOR

Kaçırıldığı yerde gözlerini açan Ceylin, kendisiyle birlikte 5 kişi olduklarını görünce katilin sanal aile kurma oyunu oynayıp oynamadığını çözmeye çalışır. Kaçırılan kişilerden birisi Ceylin'e kıyafet uzatır ve giymesini ister. O arada aklından bir sürü düşünce geçen Ceylin, kıyafetleri geç giyince diğer kaçırılan kişilerin tepkisini toplar.

Haberin Devamı

RAFET AMİR, ILGAZ'A HESAP SORUYOR

Pars Savcı'nın da içinde bulunduğu baskından haberi olmayan Rafet amir, Ilgaz savcının karşısına çıkarak "Bundan neden benim haberim yoktu" diye sorar. Ilgaz'dan ise çok gecikmeden "Başsavcımla benim aramda bir operasyondu. Bilmesi gereken herkes biliyordu" der.

CEYLİN DİĞER KAÇIRILANLARI SORGULUYOR

Verilen kıyafetleri giyinen Ceylin, katilin istediği gibi giyindikten sonra diğer kaçırılanların yanına gitti. Diğer 4 kişinin tedirginliği hareketlerinden ve yüzlerinden okunuyordu.

Önceden kaçırılan kişiler, günlerdir su içmiyor ve yemek yemiyor. Olayı çözmeye çalışan Ceylin, taksici ve emlakçıya kaçırılma anları hakkında sorular sormaya başladı.

ILGAZ, PARS'I SORGUYA ALDI

Yapılan operasyon sonucu Pars'ın da sorgusu alınması gerektiği için sorguya Ilgaz girdi. Yaptığı şeyden oldukça utanan Pars "Bana öyle bakma Ilgaz, yerin dibine giriyorum" der. Oldukça mahcup bir şekilde Ilgaz'ın yüzüne bakarken bir anda tavrı değişip "Suçum neyse çekerim, ben bu haltı yediysem cezasını da çekerim" dedi. Bu cümlelerden sonra Ilgaz sinirlendi ve "Ortada suç yok, birini öldürmek istemek yapmadığın sürece suç değildir! Sen niyetlendin ama bunu gerçekleştirmedin" diyerek Pars'ı sakinleştirir.

Haberin Devamı

BU NE CESARET!

Ceylin, kaçırıldığı yerden kurtulmak için camları yumruklamaya başlayıp sesini duyurmaya çalıştı. Bu sırada seyircileri şoke eden olay ise, Ceylin'in kaçırıldığı yer Erenköy'deki terk edilmiş köşk oldu. Katil, cesetleri attığı kuyunun bahçesindeki köşkün bodrum katında öldürmek için kaçırdığı kişileri saklıyor.

ILGAZ DELİYE DÖNDÜ

Yorgun argın eve gelen Ilgaz, Ceylin'in evde uyuduğunu düşünür. Fakat evin her tarafını didik didik etmesine rağmen Ceylin'i bulamaz. Evdeki eşyaların hiçbirinin bozulmadığını fark eden Ilgaz, Ceylin'in eve hiç gelmediğini anlar. Delirmiş bir vaziyette evden çıkar.

SU KAVGASI

Günlerdir su içmeden yaşamaya çalışan kaçırılan 5 kişi, katil tarafından ufak bir şişe su gönderilince birbirlerine girerler. Şişeyi ele geçiren taksici suyu kafasına dikerken diğerleri tarafından itilmeye başlar. Taksicinin elinden şişeyi alan Ceylin "Hayvan mısın sen! Aramızda çocuk var görmüyor musun? Öldü çocuk susuzluktan" diyerek dibinde az kalmış suyu çocuğa içirir.

Haberin Devamı

KAYIP BÜRODAN YENİ İLAN

Polis Umut, Eren'i arayarak 3 yeni kayıp ihbarı olduğunu söyler. Eren daha da tedirgin olur.

Bu sırada Ilgaz, Ceylin'in avukatlık ofisine gider ve kapıyı çalmasına rağmen açılmadığını görünce daha da delirir.

Apartmanda Ceylin'in ablasıyla karşılaşan Ilgaz, Aylin'in de dünden beri ulaşamadığını öğrenince daha da telaşlanır. Hemen Eren'i arayıp ETS kayıtlarını ister. Eren 'Tamam' deyip, bir genç kız, bir emlakçı ve bir taksici kayıp ihbarı olduğunu haber verir.

"HEPİMİZ ÖLMEYECEK MİYİZ BURADA!"

Kaçırılanların sinirleri iyice bozulur ve birbirlerine sataşmaya başlarlar. Emlakçı volta atarken taksicinin siniri bozulur ve sataşır. Genç kız, emlakçının ter attığını görünce gömleğini çocuğa ver hastalıktan ölecek der. Bu sırada Ceylin herkesi sakinleştir.

Plan yapmaya çalışan Ceylin "Bizden öncekilerin yapamadığını başarıp buradan çıkmamız lazım" der. Agresif taksici Ceylin'in boğazını sarılır ve ne biliyorsun da böyle konuşuyorsun deyip onu boğmaya çalışır.

Bu arada katil bir simit atar ve tekrar kaos oluşur. Simidi Ceylin alır ve herkese bölüştürür.

Haberin Devamı

LAÇİN, YEKTA'NIN DOKTORUYLA KONUŞUR

Laçin, Yekta'nın durumu hakkında doktorun yanına gider ve bilgi alır. Ne duyduysa artık, duydukları hoşuna gitmez ve Yekta'yı arar.
Laçin'in aradığını gören Yekta "Erken düştün, uyku mu tutmadı" diyerek kendi kendine konuşur ve telefonu açmaz.

SEN Mİ SÖYLEDİN?

Kendisini makam odasına kapatan Pars, Derya'yı odasından çıkarmak ister. Derya konuşalım dediğinde Pars "Sadece bir soru soracağım! Sen mi söyledin?" der. Evet diyen Derya savcıya yaralayıcı sözlerine devam eder ve beni yalnız bırakmasaydın der. Pars'ın istifa dilekçesi yazdığını anlayan Derya, odanın kapısını kilitleyip anahtarı alır ve "İstifa etmene izin veremem" der.

ILGAZ, CEYLİN'İN TELEFONUNU BULUR

Aylin ve Ilgaz, Ceylin'in en son telefon sinyalinin alındığı otoparka gider. Arabalarının orda olduğunu gören Ilgaz, koşarak arabaya yaklaşır. Etrafında inceleme yapar ve telefonu arabanın altında bulur. Ilgaz daha da korkar.

CEYLİN, KATİLİ YAKALAR!

Kaçırılan Samet'in ateşi çıkınca, Ceylin kameralardan battaniye ve ilaç ister. İnsafa gelen katil, battaniye ve ilaç vermek için kapının penceresinden uzatırken Ceylin kolunu yakar. Diğer arkadaşlarına haber verir. Tam yakalamışken katil ellerinden sıyrılır.

EREN, PARS'A AYAR VERİYOR

İstifa mektubu yüzünden kendini odaya kilitleyen Derya ve Pars'ın yanına Eren gelir. Kapıyı açmalarını söyler ve Derya açar. İçeri giren Eren "Müsaade eder misiniz Derya savcım" der. Pars'la konuşmaya başlayan Eren "Ben burada polis memuru Eren olarak değil Pars'ın arkadaşı Eren olarak geldim. Eğer mevki, makam diyeceksen dışarı çıkıp halledelim. Ceylin kaçırıldı Pars" der. Bir anda neye uğradığını şaşıran Pars, kendini daha da suçlu hisseder. Arabasına atlayıp Ceylin'i bulmak için Ilgaz'ın yanına giden Eren, arabada gözyaşlarına hakim olamaz. Tam göz yaşlarını sildiği anda Pars arabaya biner "Hadi gidelim Eren komiser" der. "Emir anlaşıldı başsavcım" diyen Eren tebessüm eder.

KIZLAR SERDAR'IN PEŞİNDE

Tuğçe, Parla ve arkadaşları Serdar'ın peşine düşerler. Yatalak annesinin ağzından laf almak için evine giden kızlar, minik çaplı bir araştırma yapar. Tuğçe, tuvalet bahanesiyle evde ufak bir tur atar ve odaları inceler. Kirli sepetinde Serdar'ın kıyafetlerini görür. Evden çıkarken de incelemek için evin çöpünü alır.

KAÇIRILANLARIN ORTAK NOKTASI "ANKET"

Pars savcı kaçırılan taksici ve emlakçının ortak bir noktasını bulur. Bunu Ilgaz, Eren ve Derya ile paylaşır. Testin içeriğini anlatan Derya, ölenlerden birisinde de bu testi gördüğünü söyler. Tam bu nokta da Ilgaz'ın aklına tatilde geçirdikleri vakit gelir. Bu anketi balayında Ceylin'in de çözdüğünü söyler. Beyin fırtınası yapan Eren, Ilgaz, Pars ve Derya, katilin öldürmediğini, herkesin birbirini öldürecek noktaya getirdiğini çözer.

Bu sırada Ceylin, diğer kaçırılan kişileri etrafına toplar ve Erenköy'deki köşk cinayetini anlatır. Onlarında bu olayın içinde olabileceğini söyler.

YEKTA, LAÇİN'E OYUN OYNUYOR

Doktorla anlaşma yapan Yekta, bir restoranda buluşur. Heyecanla doktora sorulan yönelten Yekta "Eee Laçin ne tepki verdi anlatsana doktor! Üzüldü mü? İnandı mı?" diye sorar. İnandı gözleri doldu diye cevap veren doktor, anlaşma karşılığı olarak Yekta'dan hapisteki eşini kurtarmasını ister ve maddi değeri yüksek olan kol saatini alır.

TUĞÇE MÜTHİŞ BİR DELİL BULUR

Serdar'ın evinden çıkarken çöpü alan Tuğçe, çöpü kurcalarken Eren komisere delil bulma umuduyla elektronik market fişi bulur. Fişte drone aldığını görünce anlam veremez. Fişi gören Çınar "Ver bakalım, bundan sonrası ben de!" der ve fişi alır.

ÇALINTI MAKAM ARACI

Katil ile ilgili Ilgaz'ın keşfettiği bir farklı detay ise katil kaçıracağı kişileri çalıntı bir makam aracıyla kaçırmasıydı. Her seferinde farklı plaka kullanarak birilerini kaçıran katilin aracını tespit eden polis, ekip halinde aracın peşine düşer. Aksiyon dolu kovalamanın sonunca araç yakalanır. İçinden iki tane araç hırsızı çıkar. Aracı olay yerinde inceleyen Ilgaz, Pars ve Eren, bagajdan çıkan kıyafetlerin arasında Ceylin'in giysilerini de gönce deliye döner.

İnceleme yapıldıktan sonra Ceylin'in özel eşyalarını Ilgaz'a teslim eden Eren, gözleri dolu dolu bakar. Ceylin'e hediye olarak aldığı kolyeyi görünce yıkılan Ilgaz, tuvalete gider ve yere yığılarak ağlar. Kapıda bekleyen Eren, Pars ile karşılaşır. Tuvalete giren Pars, yere yığılmış bir şekilde ağlayan Ilgaz'ı görünce yanına oturup özür diler. Ilgaz, Pars'ın özür dilemesine sinirlenir. Çünkü olayın başında Pars'ın yaptığı basın açıklamasının katili kışkırttığını düşünür. Hiç bir şey söylemeden sinirli bir şekilde kalkar ve gider.

Bu sırada kaçırılan 5 kişi arasından emlakçı, tuvaletin olduğu bölüme geçer. Uzun süre gelmeyince Ceylin şüphelenir. Tuvalet bölümüne geçince emlakçının kendisini astığını görür. Çığlık atarak yardım isteyen Ceylin, emlakçıyı kurtarır.

ILGAZ DOĞRU YERDE İZ SÜRÜYOR

Katile dair hiçbir yerde iz bulamayan Ilgaz, Erenköy'deki köşke gider ve tekrar inceleme yapar. Köşke gittiğinde polis tarafından korunmadığını görünce nedenini Eren'e sorar. Bu sırada araçtan iner ve köşkün etrafında turlar. Ceylin'in orada olduğunu bilmeyen Ilgaz, araca atlayıp geri döner.

KATİL İLK AMACINA ULAŞTI

Herkes uyurken kaçırılan 5 kişinin odasına kapıdan bıçak atan katil, ilk amacına ulaştı. Herkes uyuduğu sırada bir tek taksici uyanıktı. Bıçağı gören taksici, kimseye göstermeden hemen aldı ve beline taktı. Bu sırada izleyiciler kimi öldürecek diye merak ederken, kaçırılanlar uyandığında taksicinin cesediyle karşılaşır.

Cesedi köşeye taşıyan Ceylin ve diğer kaçırılanlar ne yapacağını şaşırır. Olayın şoku ile Ceylin hepsinden hesap sorar. Hangisinin yaptığını çözmeye çalışır. Tam herkes birbirine girerken o sırada yere birisi daha yığılır.

OLAYLAR İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALIYOR

Katilin ne yapmak istediğini çözen Ilgaz, 12 yıl önce ailesini kaybettiğini giydirdiği kıyafetlerin üretim yılından anlar. Köşkten çıkan cesetlerin cinsiyet ve yaşlarını baz alarak 12 yıl önce topluca ölmüş bir ailenin yaş ve cinsiyetleriyle eşleştirirler. 12 yıl önce topluca ailesini kaybetmiş ve sadece 14 yaşında bir çocuğun sağ kaldığı olaya rastlayan Emniyet, sağ kalan çocuğa bakar ve herkes şok olur. Çocuk, Polis Muhabiri Burak Yıldırım!

GELECEK BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kişinin kimliğini tespit eden Ilgaz, köşke operasyon düzenleyecek fakat o sırada Burak çoktan kaçırılanların arasına girmiştir. Peki, Burak'ın ilk öldüreceği kişi kim olacak? Ya da gerçekten katil Burak mı?

Yargı'nın 39. bölümünü izleyemeyen ya da 40. bölüm fragmanına göz atmak isteyenler için aşağıya link bırakıyorum.

YARGI 39. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YARGI 40. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN