Magazin Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 28. bölüm kesintisiz tek parça izle

Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 28. bölüm kesintisiz tek parça izle

Paylaş
Yargı son bölüm full izle Kanal D! Yargı 28. bölüm kesintisiz tek parça izle

Yargı son bölümüyle yine milyonlarca izleyiciyi Kanal D ekranlarına kilitledi. 10 Nisan akşamı yayınlanan Yargı’nın 28. bölümünde, Ilgaz elindeki ipuçları ile acı gereceğe ulaşırken, Ceylin’in içine bulunduğu bu durumda nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda büyük çelişki yaşadı. İşte, kaçıranlar için Yargı’nın son bölümünün yer aldığı Kanal D bağlantısı…

Yargı’nın son bölümünde babasının acısıyla büyük yıkım yaşayan Ceylin, kendini toparlamak adına önemli kararlar alır ve bu kararları için Ilgaz’ı destekçisi olarak görür. Ancak öğreneceği gerçeklerden habersizdir. İşte Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Yargı’nın 28. son bölümü…

Haberin Devamı

YARGININ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ilgaz ele geçirdiği ipuçları sayesinde tek başına çıktığı yolda sonunda gerçeğe ulaşır ancak bu gerçek onu kahreder. Diğer yandan Ceylin bu acı gerçeğin tam merkezindedir ve genç kadının psikolojisi harap haldeyken düştüğü yerden kalkmak için Ilgaz’a ihtiyacı vardır.

Ilgaz bu büyük sırrın bilgisine sahipken sevdiği kadına karşı nasıl bir tutum izlemesi gerektiği konusunda kararsızlık yaşar.

Eren ve Pars ikilisinin gizli şekilde yürüttükleri soruşturma gün ışığına çıkar. Ilgaz ile yolları kesiştiği anda tüm parçalar onlar için de yavaş yavaş yerine oturur. Şimdi herkesin yüzleşmesi gereken meseleler ortaya çıkmıştır.

Ceylin, hayata sımsıkı tutunmak ister ve hayatında büyük kararlar alır. Bu kararlarında Ilgaz’ı en yakınında, gücünü aldığı kaynak olarak görmektedir.

Haberin Devamı

YARGI’NIN SON BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN