Magazin Yarışma bitti, Mauricio Isla ve Gala Caldirola'nın arasındaki buzlar eridi

Yarışma bitti, Mauricio Isla ve Gala Caldirola'nın arasındaki buzlar eridi

Paylaş
Yarışma bitti, Mauricio Isla ve Gala Caldirola'nın arasındaki buzlar eridi

Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu Mauricio Isla'nın eşi ve kızı, Şili'den gelmelerinin ardından Güngören'deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdunda karantinaya alındı. Eşi ve kızını yalnız bırakmak istemeyen Isla, kendi isteğiyle yurda yerleşti.

Fenerbahçe’nin Şilili futbolcusu Mauricio Isla kızı Luz Elif’in annesi fotomodel Gala Caldirola ile ocakta nikah masasına oturmuştu. Sarı-Lacivertli takımın yengesi 20 Şubat’ta eşinin tüm itirazlarına rağmen Kanal 13’teki ‘Bir Rüya İçin Dans Etmek’ adlı programa katılmak için ülkesine gitti. Bu yüzden aralarında büyük kriz çıktı. Ne var ki, corona virüs salgını Şili’de de patlak verince dans yarışması 20 Mart’ta durduruldu. Ancak Gala ile kızı Luz Elif, Türkiye’ye 8 Nisan’da dönebildi.

Haberin Devamı

Ailesine koştu

İstanbul’a gelir gelmez de Güngören’deki Fatih Sultan Mehmet Öğrenci Yurdu’nda karantinaya alındı. Bu süreçte de eşine zeytin dalı uzattı. Mauricio Isla uzatılan eli geri çevirmedi ve ailesinin yanına koşup gönüllü karantinaya girdi.

'Aşk elimizde'

Çift dün kaldıkları odada dans etti. “Aşk elimizde, onu bulmanın ne kadar zor olduğunu unutuyoruz” diyen Gala Caldirola salgın bittikten sonra devam edecek yarışma için yine Şili’ye gitmeye kararlı.