Magazin Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 oyuncu birden katılıyor

Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 oyuncu birden katılıyor

Paylaş
Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 oyuncu birden katılıyor

Başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz'ın paylaştığı Yasak Elma dizisinin kadrosuna 3 yeni oyuncu daha katıldı.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Murat Aygen ve Biran Damla Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi büyük ilgiyle takip ediliyor. Final sezonu ile izleyenleri ekran başına kilitleyen dizi pazartesi akşamlarına damgasını vurmaya devamö ediyor. Yayınlandığı her bölümü ile sosyal medyada da gündem olmayı başaran Yasak Elma kadrosuna üç yeni oyuncu daha katıldı.

Haberin Devamı

NEHİR ERDOĞAN KADRODA

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yasak Elma dizisine 5 yeni oyuncu katılacağı ortaya çıkmıştı. 6. sezonunda da ilgiyle izlenen diziye bomba isimler katılmaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Nehir Erdoğan fenomen dizinin kadrosuna katılmıştı. Erdoğan dizide Julia karakterine hayat verecek ve Murat Aygen'in hayatındaki vazgeçilmez kadına hayat verecek. Bu durum Ender ve Yıldız'ı çılgına çevirecek.

3 YENİ İSİM DAHA

Yasak Elma dizisinin kadrosuna Nehir Erdoğan ve Pelin Orhuner'in ardından dizide doktor Selim Avcıoğlu'nun annesi Sevim'i Neriman Uğur, babası Koray'ı ise Murat Onuk oynayacak. Diziye Julia karakteriyle dahil olan Nehir Erdoğan'ın yardımcısı Tuğçe rolünü ise güzel oyuncu Elif Yılmaz canlandıracak.

Haberin Devamı