Magazin Yaşayan en seksi erkek seçildi!

Yaşayan en seksi erkek seçildi!

Paylaş
Yaşayan en seksi erkek seçildi!

David Beckham, People dergisi tarafından "Yaşayan en seksi erkek" seçildi. Bakın ünlü yıldızın dört oğlu ve eşi Victoria Beckham haberi nasıl karşıladı?

İyi bir eş, dört çocuk sahibi muhteşem bir baba ve uluslararası bir yıldız olarak David Beckham, 2015 yılının yaşayan en seksi erkek listesinde zirvede yer aldı.

Haberin Devamı

40 yaşındaki ünlü yıldız “Yaşayan en seksi erkek” unvanını almasıyla ilgili olarak “Benim için büyük bir onur. Hayatım boyunca hiç çekici ve seksi biriymişim gibi hissetmedim” dedi.

People dergisinin kapağında üzerinde basic bir tişörtle yer alan David Beckham, “Yani demek istiyorum ki, güzel kıyafetler giymek, iyi görünmek ve iyi hissetmek hoşuma gidiyor ama kendime hiç o gözle bakmadım.” dedi.

41 yaşındaki eşi ünlü yıldız Victoria Beckham’dan da bahseden star, “Umarım o da benim için sonsuza dek böyle düşünür” derken, ailesiyle haberi ilk aldıklarında bayağı bir güldüklerini, oğullarının “Gerçekten mi? Yaşayan en seksi erkek mi?” diyerek şaşkınlıklarını gizleyemediklerini, eşininse tebrik ettiğini söyledi.

Haberin Devamı