Magazin Ünlü isimlerin yeni yıl coşkusu

Ünlü isimlerin yeni yıl coşkusu

Paylaş
Ünlü isimlerin yeni yıl coşkusu

Yıldızlar 2024'ü konserlerle karşıladı. Hem kendiler coştular hem de konuklarını coşturdular.

Işıl ışıl sahnelerde en güzel şarkılarla yeni yıl için iyi dileklerde bulundular…

Haberin Devamı

İBO’YU AĞLATTILAR

13 yıl aradan sonra KKTC’de ilk kez sahne yapan İbrahim Tatlıses, bir otelde konser verdi. 1 Ocak doğumlu İmparator 72’nci yaşını sahne sonrası ekibiyle birlikte kutladı. Pasta sürprizi karşısında duygulandı ve gözyaşlarına hakim olamadı.

DÖNÜŞÜ MUHTEŞEM OLDU

Arabesk müziğin efsane ismi Emrah 15 yıl ara verdiği sahnelere yılbaşı gecesi Şişli bulunan bir mekanda geri döndü. Performansıyla büyük alkış alan Emrah’ın takım elbisesi, el işçiliği ile günlerce süren çalışma sonucunda tamamlandı. Sahnede kullandığı kulaklığın ise dünyada bir de Beyonce tarafından tercih edildiği öğrenildi.

YALNIZLIĞA DEVAM

KKTC’deki bir otelde sahne alan Emre Altuğ, Hakan Akkaya imzalı 6 kg ağırlığında bir ceket giymişti. 2015’te Çağla Şıkel’den boşandığından beri yalnız olan Altuğ “Yanımda birini doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım, ama henüz böyle bir durum yok” dedi.

Haberin Devamı

‘BEN YAŞLI DEĞİLİM’

KKTC'de konser veren Fedon üzerindeki altın sarısı ceketi 30 yıldır her yılbaşında giydiğini söyledi. 79 yaşındaki şarkıcı “Ben yaşlı değilim sadece yaş almış birisiyim. Motosikletim var ona biniyorum. Yüzüyor, spor yapıyorum. Müzik de beni genç tutuyor. Tabi ki yaşlanacağım ama ihtiyarlamayacağım” dedi.

‘AAA BOŞANDIK MI?’

KKTC’de bir otelde sahne alan Kenan Doğulu kendisini dinlemeye gelen eşi Beren Saat’ten boşanacağı iddialarıyla ilgili konuştu. Doğulu “Onlara çok güldük. ‘Gizlice boşandılar’ yazmışlar. Biz de ‘Aaa boşandık mı?’ diye şaşırdık. Öyle bir şey olsa söylemez miyiz?” dedi.

TUZ SERPTİ

Eskişehir’deki bir otelde sahneye çıkan Gülben Ergen “Yeni yıla girerken kapınızın önüne ve omzunuzun arkasına tuz serpmek bereket getirir” deyip sahnede tuz döktü ve konuklara da bu ritüeli uygulattı.