Magazin Yeni yılda Sarıkamış'ta Göksel coşkusu

Yeni yılda Sarıkamış'ta Göksel coşkusu

Paylaş
Yeni yılda Sarıkamış'ta Göksel coşkusu

Bu yıl hafta sonuna denk gelen yılbaşı tatili nedeniyle otellerde hareketlilik yaşanıyor. Şarkılarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan Göksel yılbaşında Sarpino Mountain Hotel Sarıkamış’ta sahne alacak.

2022’nin sona ermesine sayılı günler kala turizm sektöründe de başta sahil kentleri, kayak merkezleri ve termal bölgelerde ciddi turistik hareket bekleniyor. Özellikle ünlü sanatçıların konser programlarının olduğu otellerin birçoğunda doluluk oranı yüzde 90’lara ulaşırken, bazı otellerde ise yüzde 100’ü buldu.

Haberin Devamı

1990'lı yıllardan bu yana yaptığı şarkılarla pop müziğin sevilen isimlerinden olan şarkıcı Göksel, yılbaşı gecesi sevenleriyle buluşacak.

Türkiye’nin kayak merkezi zirvesi olan Bayrak Tepesi pistine ev sahipliği yapan otel, yılbaşı gecesi ünlü şarkıcı Göksel’i misafirleriyle buluşturmak ve eşsiz tesisinde misafirlerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatmak için gün sayıyor.

ÜNLÜLERİN SAHNEYE ÇIKACAĞI YERLER

Bu yıl ünlü isimlerin yılbaşında sahneye çıkacağı bölgeler arasında KKTC, Antalya ve İstanbul öne çıkıyor. Hafta sonuna denk gelen, 2 günlük veya 4 günlük programların hazırlandığı yılbaşı tatilinde, farklı yerlerde konser düzenleyecek bazı sanatçılar da olacak. Ünlü isimlerin sahneye çıkacağı yerler ise şöyle;

Haberin Devamı

KKTC’deki otellerde sahne alacak ünlüler: Tarkan, Hadise, Ajda Pekkan, Sıla, Melek Mosso, Erol Evgin, Ayşegül Aldinç, Seda Sayan, Rubato, Kaya Artemis, Gülben Ergen, Kuşum Aydın, Gökhan Tepe, Özcan Deniz, Ziynet Sali, Fatih Ürek.

Antalya’daki otellerde sahne alacak sanatçılar: Belek’te Sibel Can, Özcan Deniz, Berkay, Su Soley, İzmir Express Orkestrası, Ayşegül Aldinç, Garo Mafyan ve Turbulence Orkestrası. Lara-Kundu’daki otellerde Haluk Levent, Ozan Orhon, Mustafa Keser ve Emel Sayın, İskender Paydaş, Altay, Erol Evgin, Linet ve Işın Karaca. Kemer Göynük’te Sakiler ve Emre Altuğ.

İstanbul’da sahneye çıkacak sanatçılar: Gökhan Tepe, Sibel Can, Candan Erçetin, Serkan Kaya, Merve Özbey, Selami Şahin, Suzan Kardeş, Simge, Tuğçe Tayfur, Ersay Üner, Ayta Sözeri.

Bursa’da Bendeniz, Petek Dinçöz ve Ebru Polat, Uludağ’da ise Hande Ünsal, Hera Aslan, Funk Alaturka Orkestrası, Sinan Güleryüz, Eda ve Metin Özülkü.

Afyonkarahisar’daki termal otellerde Öykü Gürman, Esra Özmen ve Emre Kaçar, Ferhat Göçer, Burcu Güneş, Harun Gürbüz, Safiye Soyman, Sandıklı’da ise Ege.

Muğla Bodrum’da Coşkun Sabah ve Fedon, Göcek’te Necati ve Soykalar ile Soner Arıcı, Marmaris’te Orkestra Batılılar ve Nilgün.

Ankara’da Hakan Altun ve Yıldız Tilbe, Eskişehir’de Şevval Sam, Adana’da Atiye, Kapadokya’da Nükhet Duru, Mersin’de Deniz Seki, Yalova’da Niran Ünsal, Gaziantep’te Soner Kabadayı, Sakarya-Sapanca’da Ebru Yaşar ve Cenk Eren, Bolu Abant’ta Fettah Can, Kartalkaya’da Kırmızı Reçete, Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Damla Yıldız, Kars Sarıkamış Kayak Merkezi’nde Bengü ve Göksel, Denizli-Pamukkale’de Lerzan Mutlu, İzmir’de Kibariye, Buray.

Haberin Devamı