Magazin Yeşilçam filmi gerçek oldu

Yeşilçam filmi gerçek oldu

Paylaş
Yeşilçam filmi gerçek oldu

İngiltere'de yaşayan kreş müdürü Kirsty Harding (36) ve Chloe Allan (24) aynı adam tarafından aldatıldıklarını öğrendi. Her ikisi de Paul Sandow (35) ile aynı anda birlikteydi.

Kirsty ihanetten ikinci yıldönümlerinde Chloe’den gelen telefonla haberdar oldu. İki kadın görüşmeye karar verdi. Chloe, sevgilisinin telefona Kevin adıyla kaydettiği kişiden şüphelenince numarayı gizlice kaydedip aramıştı. Kirsty’ye böyle ulaşmıştı. İki kadın plan yaptı. Paul’u gözlemlemeye başladılar. Bu sırada terk etme planlarını hazırladılar. Kirsty ayrıldığını açıklayınca Paul çok tepki gösterdi, tehdit yağdırdı.

Haberin Devamı

ÜÇ KADIN BİRDEN

Konu karakola taşınınca Paul’ün hayatında bir kadın daha olduğu ortaya çıktı. Kylie Hubbard, Paul’e ait kefalet tutanağını görünce konunun izini sürdü ve aldatıldığını öğrendi. O da diğer iki kadın Kirsty ve Chloe ile iletişime geçti. Üç kadın aynı anda idare ediliyordu. Üçü de Paul’ü terk edip arkadaş kalmaya karar verdiler. Paul de tehditleri nedeniyle ertelenmiş hapis cezası aldı.

Bu olay akıllara Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan’ın başrolü paylaştığı Yeşilçam filmi ‘Ah Nerede Vah Nerede’yi getirdi. O filmde de Tarık Akan aynı anda dört kadını idare ederken yakalanıyordu.