Magazin 'Yeşilçam'ın en güzelleri anketi'ne Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'dan açıklama!

'Yeşilçam'ın en güzelleri anketi'ne Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'dan açıklama!

Paylaş
'Yeşilçam'ın en güzelleri anketi'ne Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'dan açıklama!

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, "Yeşilçam'ın en güzeli anketi" gündeme gelince daha fazla dayanamayıp annesinin gençlik yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Gülşen Bubikoğlu,Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın, Müjde Ar gibi isimlerin de bulunduğu anket sonrası Yeşilçam'ın efsane isimleri konuşulmaya başlandı. Tuğçe Tayfur, Gülşen Bubikoğlu ile annesinin katıldığı yarışmaya dair yazdığı notla dikkat çekti.

"NECLA NAZIR DER SUSARIM"

Necla Nazır’ın listede yer almaması sonrası kızı Tuğçe Tayfur dayanamadı. Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır’ın birinci olduğu yarışmada Gülşen Bubikoğlu’nun ikinci olduğunu söyleyerek "Biri Yeşilçam güzellerinden mi bahsediyor? 1973 yılı 365 hanımefendinin içinden birinci seçilen Necla Nazır der susarım. Bu arada yarışmada Gülşen hanım ikinci oldu ” dedi.

Haberin Devamı

MANEVİYATA YÖNELDİ

Bir döneme damga vuran Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necla Nazır'ın son hali de merak edildi. Gözlerden uzak bir hayat süren Necla Nazır maneviyata yönelen ünlüler arasında.

Tuğçe Tayfur son olarak Necla Nazır'ın son halini paylaşarak annesinin ekrana dönmeyi düşünmediğini söylemişti.

Evlendiğinden beri özel hayatıyla gündemden düşmeyen Tayfur, 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından eşi Muhammet Aydın ve annesi Necla Nazır ile fotoğrafını paylaşmıştı.

"ÇOK GÜZELSİNİZ"

Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan bu karesine; "Harika bir tablo", "Çok güzelsiniz, maşallah size" ve "Asaletiniz annenizden geliyor" gibi yorumlar yapıldı.