Magazin Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berk Oktay’ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy hangi dizilerde oynadı?

Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berk Oktay’ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy hangi dizilerde oynadı?

Paylaş
Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berk Oktay’ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy hangi dizilerde oynadı?

Yıldız Çağrı Atiksoy, başarılı oyunculuğu ile birçok televizyon dizisinde yer almıştı. Şimdi ise Berk Oktay ile olan evliliği ile gündeme geldi. 2 yıldır devam eden birlikteliklerinde 14 Şubat’ta nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çift, 9 Eylül’de nikah masasına oturdu. 10 Eylül’de de düğün olacak. Çiftin mutlu anları sosyal medyada büyük hızla yayılırken, Yıldız Çağrı Atiksoy kimdir, kaç yaşında ve nereli? Berk Oktay’ın eşi Yıldız Çağrı Atiksoy hangi dizilerde oynadı? soruları da araştırılmaya başlandı…

Yıldız Çağrı Atiksoy, ilk oyunculuk deneyimini 2004 yılında yaşasa da büyük çıkışını Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Berrin Akarsu karakteri ile yaptı. Güzel oyuncu son dönemlerin sevilen dizisi Kuruluş Osman’da Malhun Hatun karakteri ile televizyon ekranlarında yer almaya devam ediyor. İşte Berk Oktay ile nikah masasına oturan Yıldız Çağrı Atiksoy hakkında ayrıntılar…

Haberin Devamı

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Yıldız Çağrı Atiksoy, 1 Nisan 1986 tarihinde dünyaya geldi. Aslen İzmir Karşıyakalı olan oyuncu liseden mezun olduktan sonra İzmir Ege Sanat Merkezi'nde ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alan aldı.

Güzel oyuncu kariyerine ilk adımını 2004 yılında ekrana gelen Büyük Buluşma adlı dizi ile attı.

Yıldız Çağrı Atiksoy, 2010-2013 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Berrin Akarsu karakteri ile büyük bir çıkış yaşadı.

Daha sonra Yedi Güzel Adam isimli dizide de Zehra karakterine hayat veren başarılı oyuncu bu diziden sonra Savaşçı dizisinde Aslı Özkaynak karakterini canlandırdı.

Ayrıca TRT 1'de yayımlanan Şampiyon dizisinde Suna karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy günümüzde ise, ATV ekranlarında seyirciyle buluşan Kuruluş Osman isimli dizide 46. bölüm itibariyle Malhun Hatun karakterini canlandırıyor.

Haberin Devamı

BERK OKTAY KİMDİR?

28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen Berk Oktay kariyerine manken olarak başladı. 2000- 2006 yılları arasında modellik yapan Oktay, 100'ün üzerinde defileye cıktı.

Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurt dışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı. Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle TÜRVAK'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşme imzaladı.

Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanınan Berk Oktay ardından Akasya Durağı dizisinde yer aldı.

Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisi ile seyircinin karşısına çıkan yakışıklı oyuncu bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine ATV’de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti.

Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı. Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırdı. Fox 'de Savaşçı dizisinde başrol oynayan Berk Oktay yine Fox TV’nin rekortmen dizisi Yasak Elma’da Çağatay karakterine hayat verdi.

Haberin Devamı