Magazin 'Yüzyüzeyken' döveriz

'Yüzyüzeyken' döveriz

Paylaş
'Yüzyüzeyken' döveriz

İki yıl önce 'Yüzyüzeyken Konuşuruz' grubunun solisti Kaan Boşnak'ın eşini dövdüğü ortaya çıkmıştı. Şimdi de grubun gitaristi Can Tunaboylu, sevgilisi Aybike Çelik'e şiddet uygulamakla suçlanıyor. Çelik şiddeti gösteren fotoğrafları paylaştı, grubun konserleri iptal edildi.

Türkiye'nin popüler rock gruplarından 'Yüzyüzeyken Konuşuruz'un solisti Kaan Boşnak, 2020'de Başak Ceylan Torun ile evlenmişti. Ancak 2022'de Boşnak'ın başka kadınlara attığı erotik içerikli mesajlar ifşa olmuş, Başak Ceylan Torun da psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü söyleyip "Beni hamileyken bile dövdü" demişti. Grubun adı bir kez daha kadına şiddet olayıyla gündeme geldi. Bu kez başrolde grubun bas gitaristi Can Tunaboylu var.

Haberin Devamı

TEHDiT ETTiLER

Tunaboylu'nun eski sevgilisi solist Aybike Çelik sosyal medya hesabından morarmış gözünün ve kırılmış kolunun fotoğraflarını paylaşıp, "3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp edildim. 13 gün boyunca kırık kol, gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum. Darp raporu almam ve tedavi görmem engellendi. Grubun diğer üyelerine durumu anlatmak istedim ama tehdit edildim" diye yazdı.

KANITLARI ELiMDE

Can Tunaboylu ise "Gerçeğe aykırı olan açıklama karşısında konu yargıya taşınmış olduğundan şimdilik sessizliğimi mazur görün. Grubun zarar görmemesi için bir süre dinleneceğim" açıklaması yaptı. Aybike Çelik de bu açıklama üzerine "Şahıs ile bütün kişisel yazışmalarımı ve kabul ettiği bütün suçlarını kamuoyu ile hukuk önünde paylaşabilirim" dedi. Grubun başta Ankara ve İzmir'deki iki konseri olmak üzere birçok programı iptal edildi.

Haberin Devamı