Magazin Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı! Zalim İstanbul 21 bölüm özeti

Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı! Zalim İstanbul 21 bölüm özeti

Paylaş
Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı! Zalim İstanbul 21 bölüm özeti

Zalim İstanbul 20. bölümde neler yaşandı? Zalim İstanbul 21. bölümde Ceren'i neler bekliyor? Geçen hafta yayınlanan son bölümüyle Zalim İstanbul 20. bölümde Nedim başta Agah Bey olmak üzere aldığı kararlarla herkesi şaşırmıştı. Zalim Istanbul 21. bölümde Nedim ile Cenk arasında tam bir savaş başlıyor. Cenk savaştan galip çıkmak için elindeki bütün kozları kullanacak. Ceren'in planları takır takır işliyor. Zalim İstanbul 21. bölüm tüm heyecanıyla ekranlara geldi. Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı merak ediliyordu ve Zalim İstanbul son bölüm fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı ile yazımızda...

Zalim İstanbul 21. bölüm fragmanı yayında! Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Nedim ve Cenk savaşı başlıyor!

Zalim İstanbul 21. bölümde Ceren'in planları var. Agah Bey Ceren'in teklifini kabul ediyor.

Zalim İstanbul son bölüm... İşte detaylar...

Cenk, Nedim'i Cemre'ye aşık olmakla suçlar. Fakat Nedim'in verdiği cevap herkes için tokat niteliğindedir. Cemre'ye aşık olan kişinin yatalak Nedim olduğunu söyler. Tüm konuşulanları duyan Cemre yıkılır. Cenk ise Nedim ile olan savaşında galip çıkmaya kararlıdır.

Öte yandan Ceren'in planı tıkır tıkır işlemektedir. Agah Ceren'in teklifini kabul eder.

Yaşanılan durumlardan en çok rahatsız olan kişi ise Şeniz'in ta kendisidir. Agah'ı kesin bir dille uyarır. Nedim artık düşündükleri kişi değildir.

Amcasına ilk defa karşı duran Nedim, Agah'ı büyük bir şaşkınlığa uğratır. Küçük yeğeni ellerindekileri almak için geri dönmüştür. Karaçay köşkü için asıl zor günler bundan sonra başlayacaktır.

Haberin Devamı

Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı merakla bekleniyor...

Zalim İstanbul 20. bölüm özeti

Zalim İstanbul 20. Bölüm! Nedim, planlarını uygulamaya geçiyor!

Planları doğrultusunda Ceren'i köşke getiren Nedim, Agah'ın sert tavrıyla karşılaşır. Ancak Agah yeğeninden hiç ummadığı bir tepki alır. Nedim, oyunu en kirli şekilde oynamaya kararlıdır. Ceren'in bundan böyle yanlarında kalacağını söyler. Şaşkına dönen Agah ne diyeceğini bilemez. Çünkü köşk onun olduğu kadar Nedim'indir de aynı zamanda.

Nedim, Cemre ve Cenk ile de bir konuşma gerçekleştirir. Cemre, Nedim'in tüm bu yaptıklarına inanamaz.

En büyük darbesini ise en sona saklamıştır. Agah ve Şeniz bunu duyunca şok geçirir. Çünkü Nedim, köşk ve tüm şirketi amcasından geri almak istemektedir.

Nedim şirketi geri alacak mı?

Zalim İstanbul 21. bölüm 2. fragmanı izle

Zalim İstanbul 21. bölüm 1. fragmanı izle

Zalim İstanbul 22. bölümde neler olacak?

Zalim İstanbul 21. bölüm ile bu hafta Kanal D ekranlarındaydı. heyecanla beklenen Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı yayınlandı.

İşte Zalim İstanbul 22. bölüm fragmanı

Seher'in planı ortalığı karıştırıyor!

Cenk ve Cemre'nin tatile çıkacağını duyan Seher, Ceren ve Nedim'in de bu tatile gitmesini sağlar. Fakat bu tatil herkes için bir felakete dönüşür. Bu durumu duyan Agah hışımla Seher'in yanına gider. Seher gördükleri yüzünden şok geçirir.

Haberin Devamı

Öte yandan hamileliği ilerleyen Ceren bu tatilde rahatsızlanır. Cenk yaşanan şeylere rağmen tedirgin olur. Şeniz'e soracak soruları vardı. Şeniz ise geri dönülmez bir yalanın içine girmiştir bile.