Magazin Zamanı tersine çevirenler

Zamanı tersine çevirenler

Paylaş
Zamanı tersine çevirenler

Ünlüler, en iyi uzmanların tavsiyeleri ve lüks bakım ile güzellik ürünlerine harcadıkları parayla genellikle ‘sıradan insanlardan’ daha yavaş yaşlanıyor gibi görünür. Ancak bazı yıldızların zamanı durdurmuş hatta geriye döndürmüş gibi görünmesi dikkat çekiyor. İşte onlardan bazıları...

JENNIFER LOPEZ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde 54 yaşına basan ABD’li oyuncu Jennifer Lopez kariyerinin başlangıcında olduğundan daha genç görünüyor. Güneş kreminin önemini uzun zamandır dile getiren Jennifer Lopez “20’li yaşlarımın başından beri her gün güneş kremi sürüyorum. Çok genç yaşta başlamalısınız” diyor.

VICTORIA BECKHAM

İngiliz şarkıcı Victoria Beckham (49) yaşına meydan okuyan cildiyle sürekli övgü alıyor. Şarkıcı, Instagram sayfasında sık sık cilt bakımı eğitimleri paylaşıyor ve hatta Victoria Beckham Beauty adıyla kendi cilt bakımı ürünlerine sahip. Kocası David Beckham’ın “Sadece ızgara balık ve sebze” olarak tarif ettiği ‘aşırı’ diyetiyle de tanınıyor.

BRAD PITT

Başrolünde olduğu 2008 yapımı ‘Benjamin Button’ filminde yaşlıyken gençleşen bir adamı canlandıran ABD’li oyuncu Brad Pitt (59), gerçek hayatta da adeta aynısını yapıyor. Oyuncunun genç görünümünü korumak için botoks ve peeling gibi bazı ‘ince ayarlar’ yaptırdığı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

KATE BECKINSALE

İngiliz oyuncu Kate Beckinsale geçtiğimiz ay 50’nci yaş gününü kutladı, ancak 1990’lı yıllarda oyunculuk kariyerine başladığından beri bir gün bile yaşlanmamış gibi görünüyor. Estetik operasyon iddialarını şiddetle reddeden oyuncu, genç görünümünün annesinden aldığı genler sayesinde olduğunu öne sürüyor.

PAUL RUDD

ABD'li aktör Paul Rudd'un (54) yaşlanmayan görüntüsü yıllardır internette yaygın bir espri konusu. Aktör 1995 yapımı 'Clueless' filmiyle 25 yaşında şöhreti yakaladıktan neredeyse 30 yıl sonra halen aynı görünüyor. Paul Rudd 2019'da "İçimde 80 yaşındayım. Tüm bunların altında saf karanlık ve biraz nemlendirici var” diyerek bu durumla dalga geçmişti.