Magazin Zeynep annesini kabul edecek mi? O Kız 21. bölümde neler oldu?

Zeynep annesini kabul edecek mi? O Kız 21. bölümde neler oldu?

Paylaş
Zeynep annesini kabul edecek mi? O Kız 21. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 22 Şubat Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 21. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Sitare çıkarları için yine Zeynep'in hayatını karartıyor.

Haberin Devamı

ZEYNEP YİNE GERÇEKLERİ KÖTÜ ŞEKİLDE ÖĞRENİYOR

Zeynep ve Ozan'ın nişanında, Sitare ile Ozan kendi ilişkileri hakkında bir köşede konuşmaya başladı. Konuşmaya kulak misafiri olan Müjgan, Zeynep'e gerçekleri kanıtlamak için gizlice dinlemesine vesile oldu. Zeynep ise Sitare ve Ozan'ın ilişkisini öğrenince ne yapacağını şaşırdı.

Sitare ve Ozan'ın yüzüne öfkesini kusan Zeynep, Müjgan ile birlikte Zeynep'in evine gitti. Nişandan dönen Kadir ve ailesi evde Müjgan'ı görünce şok oldular.

DORUK, MÜJGAN İLE YÜZLEŞİYOR

Müjgan'ın gerçekte kim olduğunu öğrenen Doruk, Müjgan'ın karşısına geçerek Zeynep'e gerçekleri ne zaman anlatmayı düşündüğünü sordu. Doruk'un öfkesi gözlerine yansımıştı.

Müjgan ile yüzleştikten sonra öfkesini atamayan Doruk oluğu Sitare'nin evinde aldı. Sitare'nin ne kadar kötü biri olduğunu yüzüne vuran Doruk, bütün nefretini kustu.

Haberin Devamı

MÜJGAN, ZEYNEP'İ DOKTORA GÖTÜRÜYOR

Haftalardır hamile olduğunu sanan Zeynep durumu Müjgan'a anlatmıştı. Sabah erken saatlerde doktora gittiler ve hamilelik testi yaptırıp ultrasona girdiler. Muayenede hamile olmadığını öğrenen Zeynep, doktordan cinsel istismara uğrayıp uğramadığını da öğrenmek istedi. Ozan ile hiçbir şey yaşamadığını öğrenen Zeynep soluğu ajansta aldı.

ZEYNEP NİŞANI ATIYOR

Ozan ile aralarında bir şey yaşanmadığını anlayan Zeynep, ajansta herkesin içinde Ozan'ın yakasına yapıştı. Ne yapacağını şaşıran Sitare, Zeynep'i sakinleştirmeye çalıştı. Sitare ve Ozan'ın iğrençliğini yüzüne vuran Zeynep, yüzüğü Ozan'ın yüzüne fırlatıp ajanstan çıktı.

AJANS ZEYNEP VE OZAN İÇİN BÜYÜK BİR İŞ TEKLİFİ ALIYOR

Ünlü bir mücevher markası Zeynep ve Ozan için ajansa büyük bir teklif verdi. Ozan ve Zeynep arasında yaşananları bilerek Doruk ise teklifi reddedip Sitare'ye haber verdi. Sitare ve Ozan ise fırsatı kaçırmak istemeyip Zeynep'i ikna etmesi için Müjgan'la anlaştılar. Müjgan ise Zeynep üzerinde iyi niyetli baskı kurup Zeynep'i iş için ikna etti.

SİTARE SİNSİ PLANLAR İÇİNDE

Son iş için Zeynep'i ikna eden Müjgan, bir yandan da Zeynep'in geleceği için yeni ajans arayışı içine girdi. Bunu duyan Sitare ise ajansta çalışan birinin gizlice çektiği Zeynep ile Ozan kavgasını sosyal medyaya sızdırdı ve Zeynep'i para için nişanlandı olarak gösterip lekelemeye çalıştı. Bu sayede Müjgan'ın önüne taş koydu.

Haberin Devamı

DORUK VE ZEYNEP KAVUŞAMADI

Yeni proje için Zeynep'i evden alan Doruk, yolda durup Zeynep ile konuşmaya başladı. Sitare'nin tehditlerini anlatan Doruk, Zeynep'in gerçekleri ve Doruk'a yaptığı haksızlığı görmesini sağladı. Zeynep ise Doruk'tan özür dileyip sarılacağı sırada, Doruk kendini geri çekti. Zeynep'in annesiyle yaşadıklarını hatırlayan Doruk, Zeynep'e bu haksızlığı yapmak istemedi.

SİTARE'NİN PLANLARI BİTMİYOR

Müjgan'ın eline ipleri bırakmak istemeyen Sitare, Kadir'in yanına gidip Zeynep ile annesini tanıştırma planı yaptı. Sabah planı devreye sokan Sitare, Kadir ve Zeynep'in ajansa gelmesini bekledi. Zeynep ve Kadir ajansa gelip istifasını konuşacağı sırada Sitare, Müjgan'ı odaya çağırdı ve Kadir'e başlamasını söyledi.

Kadir ise Zeynep'in elini tutup Müjgan'ın eliyle birleştirdi. Müjgan'ın aslında Melek olduğunu söyleyen Kadir, kızını annesiyle tanıştırdı.

O KIZ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.