Magazin Zeynep Bastık evlilik iddiasına yanıt verdi

Zeynep Bastık evlilik iddiasına yanıt verdi

Paylaş
Zeynep Bastık evlilik iddiasına yanıt verdi

Zeynep Bastık özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Paylaştığı gönderilerle takipçileriyle iletişim kuran şarkıcının geçtiğimiz günlerde evleneceği iddia edilerek tarih bile verilmişti. Evlilik haberlerinin gündeme geldiği gün sessizliğini koruyan Bastık, şimdi ise yaptığı açıklamayla şaşırttı.

 Şarkıcı Zeynep Bastık en son doğum günü kutlamasında tercih ettiği konseptle gözleri üzerine çekmişti. Roman havası konseptli doğum günüyle çok konuşulan Zeynep Bastık yeni sevgilisini doğum gününde ilan etmişti.

Haberin Devamı

SOSYAL MEDYADA AÇIKLADI

Bastık'ın sevgilisi Ali Can Ayyıldız ile Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yaparak evleneceği Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt tarafından iddia edilmişti. Ünlü şarkıcı hakkında çıkan iddialara ise sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile cevap verdi. Bastık evleneceği yönündeki haberleri; "Komik ve yalan bir haberin açıklamasını yapacağım. Yarın benim evleniyor olmam. Şişli'de bir düğün salonunda roman düğünü yapıyor olmamla ilgili tuhaf bir haber dolanıyor. Size kötü bir haberim var. Evlenmiyorum" diyerek yalanladı.