Magazin Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk yeniden bir arada

Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk yeniden bir arada

Paylaş
Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk yeniden bir arada

Bodrum’da yaşayan sanatçı Zeynep Casalini, geçen yıl ayrıldığı eski eşi Tahsin Berk ile iş ortaklığı kurmak üzere yeniden bir araya geldi

“Köprüler” isimli şarkısıyla iyi bir ivme yakalayan sanatçı Zeynep Casalini eski eşi Tahsin Berk ile ortak oldu. Geçen yıl şiddetli geçiye bakarken bir yandan müzik hayatına devam eden Zeynep Casalini, eski eşi ile beraber ortak işlettikleri mekanda ise garsonluk ve aşçılık yapıyor.


Zeynep Casalini ile Tahsin Berk boşandı


8 yıl önce Bodrum’a yerleşen ve sakin bir hayat yaşayan Zeynep Casalini, hayatında en çok yapmak istediği şeyin motosiklet ile dünya turuna çıkmak olduğunu açıkladı. Aşık olmayı istediğini de söyleyen ünlü sanatçı, eski eşinden zaman zaman iş gereği fırça yediğini de anlattı. Vejetaryen olan Zeynep Casalini şimdilerde ise vegan olduğunu söyledi.


Zeynep Casalini-Ufuk Dinçer aşkı belgelendi


Zeynep Casalini, “Bizim bir çocuğumuz var. Beraber yürütebileceğimiz bir işimiz var Tahsin’le. Mekanımızı beraberce işletmeye karar verdik. Bu şekilde daha iyi ve daha huzurlu bir ortam oluyor. Ben gittim mi o burada duruyor. O gitti mi ben burada duruyorum kızımla ilgileniyorum. Aileden olmayan birine bir şeyi emanet etmek hem daha zor hem de başka birini meşgul edemezsin çok fazla. Çok iyi iki ortak gibi, onun çok iyi bildiği şeyler var. Benim de iyi olduğum şeyler var mutfak gibi. Ben daha iyi insanlarla ilgilenebiliyorum çok alışkın olduğum için. O kahve yapıp emretmeyi seviyor. Burada 2 ortak geçinip gidiyoruz” şeklinde konuştu.

"AŞKA AYIRACAK ZAMANIM YOK"

Aşık olmak istediğini ama aşka ayıracak zamanının olmadığını söyleyen sanatçı, “Aşk falan yok hayatımda. Zamanım yok şu anda aşka. Aşık olmak istiyorum. Ben şarkıcı ve müzisyen bir insanım. Ben aşka aşığım. Artık biri gerekmiyor. Ben böyle idare edebiliyorum. Keşke herkesin hayatında bir aşk olsa. Ben şu anda hayata yetişmeye çalışıyorum. Bir de bir adam olsa eyvah yani görüşemeyeceğiz” dedi.


Zeynep Casalini: Aşk 3 yılda bitmez, biten sekstir


"ESKİ EŞİMDEN BÜYÜK FIRÇALAR YİYORUM"

Şiddetli geçi şeklinde konuştu.

İHA

Haberin Devamı