Magazin Zeynep'in dertleri bitmiyor! O Kız 17. bölümde neler oldu?

Zeynep'in dertleri bitmiyor! O Kız 17. bölümde neler oldu?

Paylaş
Zeynep'in dertleri bitmiyor! O Kız 17. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 11 Ocak Çarşamba günü seyircilerle buluştu. Zeynep'in yaşadığı hayatın bir anda değişmesi ve babası için verdiği çaba, Sitare'nin ise para hırsı için yaptıkları seyircileri şaşırtmaya devam ediyor. Peki, O Kız 17. bölümde neler oldu?

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Sitare, Zeynep'e oynadığı oyun için vicdan azabı çekiyor. Müjgan ise kızının Zeynep olduğunu öğreniyor.

Haberin Devamı

MELEK, KADİR'İN BAŞINI YİNE YAKTI

Ajansın önünde Melek ile karşılaşan Kadir, peşinden koşarak konuşmaya çalıştı. Melek ise Kadir'i tanımamazlıktan geldi ve etraftakilere Kadir'in kendisini taciz ettiğini söyledi. Çevredeki vatandaş ise Kadir'in üzerine yürüdüğü sırada Melek kaçtı.
Hemen Sitare'yi arayan Melek, Kadir'in başına açtığı belayı anlatıp, hızlıca gidip kurtarmasını söyledi. O sırada ajansa giden Doruk, Kadir'i çaresiz görünce yanına koştu. Kadir'in başına toplanmış olan vatandaşı dağıtan Doruk, Kadir'i alıp eve götürdü.

ZEYNEP, OZAN İLE YÜZLEŞİYOR

Ajansta yanlışlıkla Doruk'a, Ozan ile olanları anlatan Zeynep, anlattığı kişinin Doruk olduğunu görünce afalladı. Doruk ise Zeynep'e, Ozan'ın başka sevgilisi olduğunu söyledi.

Doruk'un yanından çıkan Zeynep, Ozan ile karşılaştı. Ozan'a, Doruk'un söylediklerini söyleyip, evinde nasıl çıplak sızdığını sordu. İntikam yemini eden Ozan, Zeynep'in bir şey hatırlamadığını anlayan Ozan, o gece birlikte olduklarını söyledi. Zeynep her ne kadar inkar etse de, Ozan, üzerine basa basa bir şeyler yaşadıklarını söyledi. Durumu sindiremeyen Zeynep ağlayarak Ozan'ın yanından gitti.

Haberin Devamı

Tuvalete giden Zeynep, içeri girer girmez sinir krizi geçirdi. O anda Melek'te içeride olunca, Zeynep'in o haline çok şaşırdı. Zeynep'in yanına giden Melek, neler olduğunu anlamak için konuşmaya çalıştı. Zeynep ise Melek'e sarılarak gece Ozan ile yaşadıklarını utana utana, gözyaşları içinde anlattı.

SİTARE ÇOK SİNİRLENİYOR

Ajansa gelen Sitare, Melek'ten neler olduğunu öğrenmek istedi. Zeynep ile Ozan'ın ilk gecesini anlatan Melek, tüm detaylarını Sitare'ye aktardı. Sinirleri bozulan Sitare, kibarca Melek'i odasından kovup Ozan'ın afişlerini yere fırlattı.
Ajanstan çıkan Ozan'dan hesap sormak için yanına giden Sitare, Ozan ile konuşamadı.

Akşam Ozan ile buluşup Zeynep'e yaptıklarının hesabını soran Sitare, sinirlerine hakim olamayıp Ozan'a tokat atmaya çalıştı. Suçunu kabul eden Ozan, en az kendisi kadar Sitare'nin de suçlu olduğunu söyledi.

OZAN VE ZEYNEP YÜZLEŞİYOR

Sitare'nin yanından ayrılan Ozan, soluğu Zeynep'in yanında aldı. Kadir, Ozan'ın geldiğini görünce içeri davet etti. Son derece sinirli olan Zeynep, Ozan'a oldukça sert davrandı. Ozan ise kalkarken kapı önünde hesaplaşan Zeynep, Ozan'a inanmadığını ve o gece yaşananların isteyerek olmadığını söyledi. Ozan ise Doruk'u kıskandırmak için kendisini kullandığını söyleyerek Zeynep'i suçladı.

Haberin Devamı

MİNE HIRSINA YENİ DÜŞÜYOR

Uzun süredir Mine ile Zeynep'in anlaşamaması Mine'nin, Zeynep'e kin beslemesine neden oldu. Sitare'nin de Zeynep'i çok koruması Mine'yi korkuttu ve Kadir'in uyuşturucu haberinde Zeynep'in adının geçmemesi için elinden geleni yapan Sitare'yi bile zora sokacak bir şey yaptı. Magazinci bir arkadaşını arayan Mine, Zeynep'in babasının uyuşturucu kuryesi olduğunu söyledi.

MELEK KIZININ KİM OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR

Mine'nin yaptırdığı haber kısa süre içinde herkesin kulağına gitti. Ajansta personel çıkarma kararı verdi ve sadece Ozan ile Zeynep kalacak dedi. İşten çıkarılan ajans çalışanları galeyana gelin Zeynep'in babasının haberini daha uzun süre gündem kalması için hırs yaptı. İşten çıkarılan fenomenleri sakinleştirmeye çalışan Müjgan, habere bakmak istedi. Haberde Zeynep'in babasını gören Müjgan, kızının da kim olduğunu anlamış oldu.

Haberin Devamı

O KIZ 17. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.