Magazin Zoraki barış

Zoraki barış

Paylaş
Zoraki barış

Hande Ataizi ile Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Bihter’ filminin çekimleri sırasında kavga ettiğini ilk POSTA yazmıştı. Hande Ataizi çıkan haber üzerine “Herkes herkesi biliyor” açıklamasını yapmıştı.

Önceki akşam ‘Bihter’ filminin galası Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. Yaşadıkları tartışma hatırlatılan Hande Ataizi “Küs değiliz, çok güzel ikili olduk. Öyle bir durum yok” dedi. Farah Zeynep Abdullah’ın ise “Ne demem gerekiyor, bilmiyorum” demesi şaşkınlık yarattı. İkili sarılarak poz verdi.

Haberin Devamı

TARZLAR KONUŞTU

Farah Zeynep Abdullah 124 bin liralık Maison Margiela kostümüyle geceye katıldı. “Hayalimdeki gibi bir kıyafet giydim” dedi ama tarzı beğenilmedi. Oyuncu, ‘Bergen’ galasında giydiği yeşil kıyafetle de eleştiri yağmuruna tutulmuştu. ‘Firdevs Hanım’ı canlandıran Hande Ataizi’nin üzerinde ise Raisa Vanessa imzalı 103 bin liralık bir elbise ve kolunda 1 milyon dolarlık bir bileklik vardı. Bu takıyı ödünç veren mücevher firmasının gönderdiği iki koruma oyuncunun yanından ayrılmadı. Engin Can DİLEKLİ