Alışveriş - Moda Makyajseverlere müjde!
Paylaş
Makyajseverlere müjde!

Yaz aylarında en çok ihtiyacımız olan şey güneş koruyucu içeren makyaj malzemeleri. Özellikle fondötense oh değmeyin keyfimize!

Estée Lauder'ın yeni hafif dokulu fondöteni: Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30.

Doğal bitişi ile gerçek ten hissiyatı yaşatan bu benzersiz, ince dokulu fondötenin varlığını cildinizde hissetmeyeceksiniz.12 saat dayanıklı formül; sağlıklı görünen, eşit tonlu ve pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. SPF 30 ve koruyucu antioksidanlar, çevresel faktörlere karşı cildinizi korur.


HAFİF FORMÜL


Besleyici ve mineraller yönünden zengin bu fondöten, pürüzsüz ve kusursuz bir görünüm sağlarken cildinizin ihtiyacı olan nemi kazanmasına yardımcı olur. Hiyalüronik Asit içeren formülü ve Kırmızı Meyve Nem Kompleksi cildi pürüzsüz bir görünüme kavuştururken ince çizgilerin görünümünü en aza indirir ve uzun süreli nem desteği sağlar. İçerisindeki Laminaria Saccharina özü sağlıksız parlamayı kontrol altına almaya yardımcı olur.


GÜNEŞ KORUMASI


Geniş spektrumlu SPF 30 ve antioksidanlar içeren formülü, UV ışınları ve çevresel faktörlere karşı cildinizi korur.


UZUN SÜRE KALICILIK


Ciltte ağırlık yapmayan, ince dokulu ve tüm gün rengini koruyan bu benzersiz fondöten gün boyunca sağlıklı, doğal ve eşit tonlu bir cilt görünümü sağlıyor. Yeni Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF 30 yağ içermez, dermatolojik olarak test edilmiştir ve tüm cilt tipleri için uygundur.

Haberin Devamı