Türkiye (Son Dakika) Mali müşavir cinayetinde flaş gelişme!

Mali müşavir cinayetinde flaş gelişme!

Paylaş
Mali müşavir cinayetinde flaş gelişme!

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, bir yıl önce ortadan kaybolan mali müşavir 46 yaşındaki Mevlüt Bilen'i öldürüp cesedini gömdüğü iddiasıyla eşi 38 yaşındaki Ayşe Bilen'in tutuklanmasının ardından, iki kızı ile bir arkadaşları da cinayete yardım ve yataklıktan tutuklandı

Ayşe Bilen, 17 Eylül 2012’de polise başvurarak, eşi Mevlüt Bilen’nin kayıp olduğu ihbarında bulundu. Polisin araştırması sonucu Mevlüt Bilen’in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yapılan araştırma sonunda cinayetle ilgili Mevlüt Bilen’in eşi Ayşe Bilen, kızları 19 yaşındaki M.Bilen, 17 yaşındaki M.Bilen, kadının yasak ilişki yaşadığı iddia edilen ve başka bir suçtan cezaevinde bulunan N.B. ile oğlu O.B.’yi geçen çarşamba gözaltına aldı.

Eşini uyurken boğarak öldürüp, cesedini boş bir araziye gömdüğünü itiraf eden Ayşe Bilen, nöbetçi mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. N.B. ise yine jandarmalar eşliğinde cezaevine gönderilmişti.

Cumhuriyet Savcısı, çiftin kızları ile aynı zamanda arkadaşları olan O.B.’nin serbest bırakılmasına itiraz etti. Polisin gözaltına aldığı çiftin iki kızı ve O.B., yeniden adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli, bir üst mahkeme tarafından, ’cinayete yardım ve yataklık’ suçlamasıyla tutuklandı.

İlhan ÇETİN/ EREĞLİ,(Zonguldak),(DHA)

Haberin Devamı