Spor Manisaspor kazanmak istiyor

Manisaspor kazanmak istiyor

Paylaş
Manisaspor kazanmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'de son 3 haftada 7 puan kaybeden Manisaspor, Gençlerbirliği'ni konuk edecek

Ligde 13’üncü haftadan itibaren Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kalan, kendi evinde Beşiktaş’a 4-1 yenilen ve geçen hafta da deplasmanda Sivasspor maçında sahadan 2-2’lik skorla ayrılan Manisaspor, bu karşılaşmalarda kalesinde gördüğü 6 gole karşılık 3 gol atabildi.

Gençlerbirliği’ni konuk edecek Ege temsilcisi, rakibini mağlup edip ilk yarının son maçında çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray karşılaşmasına moralli çıkmak istiyor.

EVİNDE, GENÇLERBİRLİĞİ GALİBİYETİ YOK

Rakibiyle Süper Lig’de 11’inci kez mücadele edecek Manisaspor, bugüne kadar oynadığı 10 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Bu maçlarda Manisaspor 11 gol atarken, Başkent temsilcisi ise 15 gol kaydetti.

Gençlerbirliği’ne karşı aldığı galibiyetlerin hepsine deplasmanda ulaşan Manisaspor, kendi evinde oynadığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

Manisaspor’un rakibi Gençlerbirliği ise bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini hafta içindeki erteleme maçında Trabzonspor karşısında aldı.

Ege temsilcisinde Ömer Aysan ve Ferhat’ın forma giyemeyeceği, Akaminko’nun durumunun ise yarın belli olacağı bildirildi.

Galatasaray maçı öncesinde Manisaspor’da Murat Erdoğan, Hüseyin Tok ve Jimmy Dixon ceza sınırında bulunuyor. Gençlerbirliği’nde ise sarı kart cezalısı Hurşut ile sakatlıkları bulunan Özgür ve Emre bu karşılaşmada görev alamayacak.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda, yarın saat 13.00’te başlayacak Manisaspor-Gençlerbirliği maçını hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları Süleyman Özay ve Erdem Bayık yönetecek. Mürvet Sezer ise karşılaşmada 4. hakem olarak görev alacak.

Haberin Devamı