Türkiye (Son Dakika) Marmaris'teki kaza Melisa ve Simge'yi ayırdı...

Marmaris'teki kaza Melisa ve Simge'yi ayırdı...

Paylaş
Marmaris'teki kaza Melisa ve Simge'yi ayırdı...

Anneler Günü kutlaması için Marmaris’e giderken midibüsün devrilmesiyle can veren 24 kişi dün son yolculuklarına uğurlandı. Çok yakın arkadaş olan Melisa ve Simge'yi, bu kaza ayırdı

İzmir Buca dün en acı Anneler Günü’nü yaşadı. Anneler Günü’ne özel Marmaris Akyaka gezisine giderken hayatını kaybedenler ağıtlarla toprağa verildi.

Yaylacık Mahallesi’ne taziye çadırları kurulurken, girişe “Başımız sağ olsun” yazısı asıldı.


"SEVİNÇLE GİTTİLER"


Kazada kızları Hatice Güllü ve Fatma Sevindik’i kaybeden, diğer kızı Bahar ve torunu Simge Sinur ise yaralı olan 88 yaşındaki Niyazi Gülbak, “Bir süredir hep geziler oluyor. Sevinçle gittiler” dedi. 17 yaşındaki lise öğrencisi Melisa Şele Menderes ilçesinde toprağa verildi. Anne Abide Şele’nin “Daha gelinlik giydirecektik sana kızım. Sen benim nefesimdin” feryadı yürekleri dağladı.

ÇOK YAKIN ARKADAŞLARDI


Hayatını kaybeden 17 yaşındaki Melisa Şele ile yaralı Simge Sinur'un çok yakın arkadaş oldukları ortaya çıktı.


Kazada hayatını kaybeden Melisa Şele

Simge Sinur, 2 yıl önce Facebook hesabından Melisa Şele ile fotoğrafını paylaşmıştı.


Melisa Şele ve Simge Sinur

Kazadan sonra ise geriye bu hikayeler ve fotoğraflar kaldı...


"DUYGU İŞİMİZ ÇOK ZOR, BİTTİK"


Kaza yapan aracın sürücüsü Armağan Sertbaş’ın cenazesi, diğerlerinden ayrı olarak Kaynaklar Merkez Camisi’nden kaldırıldı. Eşi Duygu Sertbaş kazada ağır yaralanırken çiftin 11 aylık kızları Nehir, yola fırlayıp yaralandı. Armağan Sertbaş kendi midibüsü ile servis şoförlüğü yapıyordu. Aracı S plaka olduğu için şehir dışı gezilere çıkamıyordu. Bir arkadaşı, “Bu geziye aslında eşiyle gezmek için gelmeyi planlamışlar. Ancak bir araç daha kiralanınca, ‘Nasılsa geliyorsun. Sen kullan’ denmiş” dedi. Yaralı kurtulan Duygu Sertbaş’ı hastanede ziyaret ettiğini anlatan yakını Hüseyin Karataş ise kaza anında sürücü Armağan Sertbaş’ın, eşine son anda “Duygu işimiz çok zor. Bittik” diye seslendiğini aktardı. Hüseyin Karataş, “Ben de şoförüm. Bence teknik bir arıza var. Frene basmış olsa diğer tekerleklerde fren izi olurdu. Tekerlekte kitlenme olmuş gibi. Aracı döndüremiyor” dedi.


Armağan Sertbaş - Nehir Sertbaş - Duygu Sertbaş

TORUNU OLMUŞTU


52 yaşındaki Gülizar Kılıç için Uzundere Cemevi’nde tören düzenlendi. Kılıç’ın üniversite sınavlarına hazırlanan 21 yaşındaki kızı Deniz için çalışmaya devam ettiği, psikolog olan kızı Özge’nin de 7 ay önce anne olduğu belirtildi.





KALPLİ VEDA



Kaza sırasında araçta olanlardan üçü kardeşti. Fatma Sevindik ve Hatice Güllü öldü, Bahar Sinur ağır yaralandı. Geriye, kazadan yarım saat önce çektikleri mutluluk fotoğrafları kaldı. Kardeşler fotoğrafları üzerine kalp çizip sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı.


HEP BİRLİKTE GEZİYORLARDI


Ayşenur Namlıarkan ve kızı Yasemin gezilere birlikte giderdi. Ayşenur Namlıarkan kazada hayatını kaybederken kızı Yasemin hastanede tedavi altında. Anne kızdan ise geriye midibüste en son yan yana çekilmiş fotoğrafları kaldı. Ayşenur Namlıarkan’ın komşusu Rabia Solanıgir, “Tura gideceklerinden haberim yoktu. Haberim olsaydı belki ben de giderdim” dedi.


Yasemin Namlıarkan - Ayşenur Namlıarkan

KAZANIN VİDEOSU




Marmaris'te tur midibüsü devrildi: 24 ölü 10 yaralı!


Marmaris'te 23 kişinin öldüğü kazanın fotoğrafları


Marmaris'teki kaza nasıl meydana geldi?

Haberin Devamı