Cumartesi Postası Masalsı bir düğün için İstanbul'un en iyi 15 düğün mekanı

Masalsı bir düğün için İstanbul'un en iyi 15 düğün mekanı

Paylaş
Masalsı bir düğün için İstanbul'un en iyi 15 düğün mekanı

Birçok çift için hayatlarının en önemli günü hiç şüphesiz evlendikleri gündür. Açık havada düğün yapmanın mevsimi geldi. Gelinlik ve damatlık hazır; peki düğünü nerede yapacaksınız?

Cumartesi Postası Jürisi, masal gibi bir organizasyonla evlenmek, hayallerindeki düğünü gerçekleştirmek isteyen aşıklar için İstanbul’un en iyi 15 düğün mekanını seçti.

Haberin Devamı

Esma Sultan Yalısı

İstanbul’un en çok bilinen yalılarından biri. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü manzaralı yalıya denizden tekne ile de ulaşabilirsiniz. Oturmalı düzende 1000, kokteylde ise 2000 kişi ağırlanabiliyor.

Hotel Les Ottomans

Boğaz’daki nadide yalılardan biri. Manzarası tek kelimeyle şahane! Deniz boyunca uzanan rıhtımda maviye ve İstanbul manzarasına doyamayacağınız romantik bir düğün istiyorsanız burası tam size göre!

Çubuklu 29

Beykoz Korusu ile Boğaz arasındaki Çubuklu’da mekan oturma düzeninde 900, parti düzeninde 1500 misafiri ağırlayabiliyor. Korumalı bölümü sayesinde olası yaz yağmuru sürprizine de hazırlıklı.

Çırağan Sarayı

Yaz düğünlerinin olmazsa olmazı Çırağan Sarayı. 1200 kişi kapasiteli terası, yalnız Türklere değil, Yunanistan, İspanya, İtalya ve Arap ülkelerinden gelen, gelin ve damat adaylarına da ev sahipliği yapıyor.

Haberin Devamı

Eski Büyükdere İskelesi

1853 yılında İstanbul Sarıyer’de inşa edilen vapur iskelesi, panaromik Boğaz manzarasıyla artık unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapıyor. Tarihi vapur iskelesinin 600 kişilik kapalı alanı ve terası var.

Sumahan on TheWater

Çengelköy’de Boğaz manzaralı, 24 odalı otel, evlenecek çiftler için, butik ve romantik bir düğün mekanı. İstanbul’da en güzel gün batımını izleyebileceğiniz mekan, oturma ve kokteyl düzeninde 150 kişiye hizmet veriyor.

Adile Sultan Sarayı

Anadolu yakasında her iki köprü ve boğaz manzarasına hakim. Kır düğünü yapmak isteyenler bahçe bölümünü, Saray düğünü yapmak isteyenler yine aynı manzarayı sunan altın varak işlemeli, oval salonu tercih ediyor.

Four Seasons Hotel / Beşiktaş

Tüm detayı incelikle planlanmış, muhteşem Boğaz manzarası, peri masalı gibi görkemli, şık, zarif ve hafızalardan silinmeyecek bir düğün hayal edenler Beşiktaş Four Seasons’ı tercih edebilir.

Kemer Country Club

İstanbul Kemerburgaz’daki Kemer Golf & Country Club, yemyeşil ormanın içinde romantik kır düğünü hayal edenler için vazgeçilmez bir adres. Düğünler 1000 kişi kapasiteli ‘Hayat Çim’ bölümünde yapılıyor.

Kız Kulesi

2500 yıllık tarihiyle şehrin en önemli simgesi olan Kız Kulesi, Asya ve Avrupa kıtalarının tam ortasında, denizde yer alıyor. Mekanın manzarasının eşini dünya üzerinde hiçbir yerde göremezsiniz.

Haberin Devamı

BONUS

Sait Halim Paşa Yalısı - Yeniköy

Casa Lavanda - Şile

Soho House - Pera

Fransız Bahçeleri - Tarabya

Beykoz Kundura Fabrikası

HAZIRLAYAN: BEKİR SAÇAR