Magazin MasterChef'te kim elendi? Finale kimler kaldı? (32. BÖLÜM)

MasterChef'te kim elendi? Finale kimler kaldı? (32. BÖLÜM)

Paylaş
MasterChef'te kim elendi? Finale kimler kaldı? (32. BÖLÜM)

Dün MasterChef'in 32. bölümü yayınlandı. Son bölümde Burcu, Kerem ve Uğur finale kalmak için yarıştı. Peki, MasterChef'te kim elendi?

Heyecan dolu yarışma MasterChef pazar akşamı final yapıyor. Finalden bir önceki bölümde Burcu, Uğur ve Kerem şampiyonluğa giden yolda hünerlerini sergiledi. Programın sonunda bir kişi yarışmaya veda etti.

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

MasterChef'te dün akşam yarışmacılar öncelikle takım kaptanlığı için yarıştı. Yarışmacılar sushi yaptılar. Kerem mavi takımın, Burcu sarı takımın Uğur ise kırmızı takımın kaptanı oldu. Takımlar, kaz ciğeri, karides ve kuzu incik yaptılar. Şeflerin kararına göre ilk finalist Uğur oldu. Son ikiye Kerem ve Burcu kaldı.

Son ikiye kalan Kerem ve Bursu daha sonra bonfile ile bir tane Türk mutfağından bir tane de dünya mutfağındanyemek yaptılar. Şefler ikinci finalist olarak Kerem'i seçerken Burcu yarışmadan elendi.

FİNAL NE ZAMAN?

Uğur ve Kerem'in finale kaldığı yarışma 23 Aralık Pazar saat 20.00'de canlı olarak ekrana gelecek. Yeni bölümde ikili tüm hünerlerini sergileyip şampiyonluğa uzanmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Haberin Devamı