Magazin MasterChef kim elenedi? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef kim elenedi? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

Paylaş
MasterChef kim elenedi? MasterChef Türkiye'de kim elendi?

MasterChef'te Somer Şef, Siirt'e özgü yöresel bir yemek olan 'Perde Pilavı'nı eleme adaylarından yapmalarını istedi. Peki MasterChef'e veda eden kişi hangi yarışmacı oldu? MasterChef Türkiye'de bu gece kim elendi? Son beş yarışmacıdan biri olmayı başaran yarışmacı ilk günden beri yaptığı yemeklerle adından söz ettirmiş ve izleyicilerin favorisi haline gelmişti. Bu akşamki elemede ise yapılan perde pilavı yemeğinde başarısız olan yarışmacı Batuhan Masterchef yarışmasından elendi.

Bu akşam gerçekleştirilen eleme gecesinde Somer Sivrioğlu tarafından Perde Pilavı, eleme yemeği olarak Batuhan, Alican ve Ekin'e sunuldu. 1 saat süre verilen eleme yemeğinde Somer Şef'in yemeğine en yakın Perde Pilavını yapan isim Ekin oldu.

Haberin Devamı

MasterChef'in bu haftaki yarışmalarında elemeye ilk olarak Alican kalırken ikinci eleme adayı olarak Batuhan'ın ismi çıktı. MasterChef'in son eleme adayı da Ekin oldu. Bu gecenin eleme yemeği Siirt'e özgü bir yemek olan Perde Pilavıydı. En iyi Perde Pilavını yapan isim ise Ekin oldu.

MasterChef'te kim elendi?

MasterChef'te perde pilavını en iyi yapan ve eleme potasından çıkan ilk isim Ekin oldu. Son ikiye Batuhan ve Alican kaldı. Bu akşam MasterChef'e veda eden isim ise Batuhan oldu.

Batuhan Bayır Kimdir?

2015 Le Cordon Bleu İstanbul'da Diplome de Cuisine eğitimini tamamladıktan sonra İzmir Alaçatı'da Atelier-Kemal Demirasal'da 6 ay çalıştı ve İstanbul Alancha restauranta geçiş yaptı. Yaklaşık 3 yıldır İstanbul Alancha restaurantında çalışıyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda son 2 senedir Alancha'nın üst katında bulunan House of Brothers kulübünde şeflik yapıyor. Deniz kıyısında doğup büyüdüğü için deniz ürünlerini fazla tercih ediyor. Yemek pişirirken taze ve yerel ürünler kullanmayı seviyor. Bir süre daha Türkiye'de ve dünyada gezmek ve yerel lezzetler keşfetmek istiyor.