Magazin MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti?

MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti?

Paylaş
MasterChef'te kim elendi? MasterChef'e kim veda etti?

Heyecan dolu yarışma MasterChef'te bu hafta elenen isim belli oldu. En lezzetli çorbayı yapmak için birbirleriyle kıyasıya yarışan yarışmacılar, yaptıkları çorbayı şeflerin beğenisine sundu. Peki, MasterChef'te bu hafta kim elendi?

TV 8 ekranlarında yayınlanan MasterChep programında dün eleme heyecanı vardı. Kalan son dört yarışmacıdan Burcu 3'lü finale kalmayı garantleyerek balkona çıkan lk isim oldu. Balkona çıkacak diğer isim için ise Dana Yanağı Prşka yapıldı. Krem, Meltem ve Uğur ikinci isim olmak için ter döktü. Bu yarışta Meltem 15 puan alırken, Uğur 19 puan ve Kerem 18 puan aldı. Bu sonuç sonrası Burcu'nun yanına MasterChef 3'lü finale gitmeye Uğur hak kazandı. Kalan iki yarışmacı Kerem ve Meltem ise eleme oyununa çıktı.

Haberin Devamı

PEKİ, MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Meltem ve Kerem gecenin son yemeği olan Tütsülenmş Balıklı Chowder çorbası için yarıştı. Bu yarışmanın galibi Keremm oldu. MasterChef Türkiye'ye veda eden yarışmacı Meltem oldu.18 yarışmacıyla başlayan macerada sona yaklaşılırken finalde üç isim var: Burcu, Uğur, Kerem.