Spor Mehmet Özdilek bırakıyor!

Mehmet Özdilek bırakıyor!

Paylaş
Mehmet Özdilek bırakıyor!

Medical Park Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendilerine görevinden ayrılabileceğini söylediğini ifade etti

Medical Park Antalyaspor Kulübü Asbaşkanı Hüseyin Acarlıoğlu, teknik direktör Mehmet Özdilek'in kendilerine görevinden ayrılabileceğini söylediğini belirtti.

Acarlıoğlu, Özdilek'e kulüp başkanı ve yönetim kurulu olarak 14 Haziran'da yapılacak genel kurulda aday olmayacaklarını bildirdiklerini anlattı.

Özdilek'te de bu kararları üzerine görevden ayrılma yönünde düşünce oluştuğunu öğrendiklerini ifade eden Acarlıoğlu, "Özdilek'e ne yapacağını söylememiz doğru değil ama spor kulüplerince yönetimin istifasının ardından teknik heyetin de istifa etmesi gelenek haline geldi. Özdilek, bize görevden ayrılabileceğini söyledi. Bu kararını da basın toplantısı ile açıklayacağını öğredik" dedi.

Acarlıoğlu, yönetim olarak Özdilek'ten memnun olduklarını ancak yeni gelecek yönetimin önünü açmak için böyle bir karar alabileceğini dile getirerek, seçilecek yönetim kurulunun yine kendisiyle çalışmaya devam edebileceğini söyledi.

Haberin Devamı