Magazin Mert Fırat'tan sürpriz

Mert Fırat'tan sürpriz

Paylaş
Mert Fırat'tan sürpriz

Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum’un başrolünü paylaştığı ‘Her Şey Seninle Güzel’ 16 Kasım’da vizyona giriyor. İzmir ve çevresinde çekilen ve merakla beklenen yapımda, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden olan Mert Fırat, filme adını veren ‘Her Şey Seninle Güzel’ şarkısına kattığı yorumla çok konuşulacak

Burcu Biricik’le dans sahnesinde şarkıyı seslendiren Fırat, filmde duyguların en çok yükseldiği noktada sesiyle hislere tercüman olacak.

Haberin Devamı

Oyunculuktaki başarısı kadar, müzikle ilgisiyle de sevilen bir sanatçı olan Mert Fırat, zaman zaman verdiği konserlerle de dinleyicilerine büyük bir keyif yaşatıyor.

Fırat, bu kez şarkılarını sadece ‘Her Şey Seninle Güzel’ filmi için seslendirdi.

FİLMİN KONUSU:

Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten kaybedeceğini anlayınca soluğu İzmir’de alır.

Fakat Deniz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşısında oldukça güçlü bir rakibi olduğunu öğrenen Deniz, Bulut’tan yardım istemek zorunda kalır. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı'nın oturduğu romantik türündeki "Her Şey Seninle Güzel"in oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum gibi isimler yer alıyor.

Haberin Devamı