Magazin Meryem Uzerli'den olay yaratan dans!

Meryem Uzerli'den olay yaratan dans!

Paylaş
Meryem Uzerli'den olay yaratan dans!

Son olarak Gecenin Kraliçesi adlı dizide rol alan ve sinema projelerine devam eden Meryem Uzerli, Instagram hesabından dans videosunu paylaştı

İlk olarak 2011 yılında bir dönemin en sevilen dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl ile izleyicilerin beğenisini kazanan Meryem Uzerli, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında.

Şu sıralar yeni sinema projesiyle ilgilenen güzel oyuncu, dans performansının bulunduğu videoyu Instagram hesabından paylaştı.





33 yaşındaki oyuncu evinde kamera karşına geçip kendini müziğin ritmine bırakarak dans ediyor. Uzerli'nin, siyah tayt ve badi giyip dans ettiği videosu kısa sürede 15 bine yakın görüntülenme aldı.


Güzel oyuncu 2015 yılında da yaşadığı tükenmişlik sendromu sonrasında dans dersleri almıştı. Rol aldığı 'Annemin Yarası' filminin kamera arkasında ekip çalışanları ile çeşitli dans figürleri gerçekleştirirken görüntülenmişti.

Meryem Uzerli'nin dansına takipçilerinden büyük tepki!


Meryem Uzerli'nin paylaştığı dans videosu takipçilerinden büyük tepki aldı. İşte o tepkiler...

-İnsanlık öldü. Çocuklar öldü. Kadınlar öldü. Erkekler öldü. Hepsi islam müslüman düşmanları tarafından öldürüldü. Yerelalti zenginlikleri yüzünden öldürüldü. Kadınlar kirletildi. Kirletilmemek icin çaresizlikten intihar etti. Erkekler kurşuna dizildi. Çocuklar yakıldı. Halep öldü!! Müslümanlar izledi, dünya izledi. Kimisi dua etti, ağladı, zulmü duyurdu, kimisi kendi ülkeme bakarım diyebilecek kadar düştü hainleşti insanlıktan çıktı. Duyan kulaklarını kapattı, gören gözlerini yumdu. Konuşan ağzını hiç onlar için açmadı. Oysa ki ölüm vardı!!! Neresiniz ey ünlüler zulmü duyurun ! Neresiniz ey insanlıktan çıkmış insanlar! Müslüman ölüyor demiyorum insan ölüyor insan !!!!! Sadece Türkiye yok diğer ülkeler neredesiniz hepinizmi sattınız insanlığı? Hepiniz mi adi oldunuz! Hepiniz mi zalim oldunuz!

-Sayın Meryem Uzerli Türkiye ile ilgili karanlik günler yaşanırken biraz daha saygı lütfen.

-Sizin orda yas yokmu azıcık şehitlerimize saygın olsun yani Türkiye cumhuriyetine. Yazıklar olsun...

-Halep ölüyor ve İstanbulda 44 şehit hala oynuyorsun.

Tüm bu tepkilere karşı Meryem Uzerli'nin yanında olanlar da var. Meryem Uzerli'nin bir takipçisi "Siyah gün diye yazmış kadın, sanatta illa güzel şeyler değil üzüntüler de ifade edilir" yazarak desteğini belli etti.




Haberin Devamı