Spor Messi'ye "Ronaldo zammı" yok!

Messi'ye "Ronaldo zammı" yok!

Paylaş
Messi'ye "Ronaldo zammı" yok!

Onlar sürekli karşılaştırılır... "En iyisi hangisi?"... "Altın Top hangisinin olmalı?"... "Yılın futbolcusu hangisi seçilmeli?"... Messi ile Ronaldo'nun arasındaki bitmek bilmeyen karşılaştırmaların biri de kulüplerinden aldıkları yıllık ücret

Barcelona, Lionel Messi'nin kontratında iyileşmeye gitmeyi planlamıyor! Oysa ki İspanyol basını, Barcelona'nın Arjantinli yıldızın maaşını artırarak, Ronaldo'nun önünde dünyanın en çok kazanan futbolcusu yapacağını iddia etmişti.

Katalonya Radyosu'na konuşan Barcelona Asbaşkanı Javier Faus, geçen şubat ayında yıllık 12,5 milyon euro'dan sözleşmesini 2018'e kadar uzatan Lionel Messi'nin kontratında iyileşmeye gidileceği yönünde çıkan iddiaları yalanladı.

Messi ile sözleşmelerinin devam ettiğini hatırlatan Faus, "Neden tekrar kontrat imzalamamız gerektiğini bilmiyorum. Her 6 ayda bir sözleşmede iyileşme yapmamıza gerek yok" dedi.

RONALDO DAHA ÇOK KAZANIYOR

Messi'nin sürekli karşılaştırıldığı Ronaldo ise Real Madrid'e attığı son imza ile "kazanç kıyaslamasında" bir hayli öne geçmiş durumda. Real Madrid ile sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatan Cristiano Ronaldo'nun senelik kazancının 17 milyon euro'nun üzerinde olduğu tahmin ediliyor.

İspanyol basını, Barcelona'nın Messi'ye yapacağı zamla, Ronaldo'nun önünde dünyanın en çok kazanan futbolcusu yapacağını iddia etmişti.

Haberin Devamı