Türkiye (Son Dakika) Mezarlık kenarında işemek isterken uçtu

Mezarlık kenarında işemek isterken uçtu

Paylaş
Mezarlık kenarında işemek isterken uçtu

Mezarlık kenarında tuvalet ihtiyacını gidermek isterken düştüğü öne sürülen kadını kurtarmak için itfaiye ekipleri seferber oldu

A.K adlı kadın, akşam saatlerinde İstanbul Maltepe Küçükyalı Mezarlığı'na bir yakının mezarını ziyarete geldi. A.K, bir süre sonra mezarlıktan çıkarken iş arkadaşı C.O arayarak yanına çağırdı. Daha sonra ikili birlikte, mezarlık yakınında yol kenarında gece saat 01.00 sıralarına kadar oturdu.

Tuvalet ihtiyacını gidermek için ayağa kalktığı öne sürülen kadın, dengesini kaybederek, bulunduğu yerden yaklaşık 20 metre aşağı yuvarlandı. C.O, arkadaşını yuvarlandığı yerden kurtamaya çalıştı fakat başarılı olamayınca durumu 112 ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri de yaralanan A.K'yı kurtaramayınca, itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yeri gelen ekipler kadının bulunduğu yere indi. Sağlık ekipleri tarafında olay yerinde ilk müdahalesi yapılan kadın, daha sonra itfaiye ekiplerinin kurduğu merdivenler ile bulunduğu yerden sedyeye konularak kurtarıldı.

A.K ambulansla Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. C.O ise olay yerine gelen polis ekiplerince Küçükyalı Polis Merkezi'ne götürülerek olayla ilgili bilgisi alındı.

DHA

Haberin Devamı