Yaşam Microsoft mobil sektörden vazgeçmedi!

Microsoft mobil sektörden vazgeçmedi!

Paylaş
Microsoft mobil sektörden vazgeçmedi!

Uzunca bir süredir mobil sektörde tutunmaya çalışan Microsoft bu konuda hala ısrarcı.

Microsoft Windows’lu telefonlar konusunda ısrarcı!

2015 yılının sona ermesiyle birlikte yayınlanan finansal raporlar Windows işletim sistemli akıllı telefonların durumunu ortaya çıkarmıştı. Son derece ufak bir pazar payına sahip olan Microsoft, bu kitleyi de elinde tutmakta zorluk yaşıyor. Ancak firma ısrarcı.

Haberin Devamı

Windows işletim sistemli cihazlar departmanından Terry Myerson isimli Microsoft çalışanın basına yansıyan bir e-postası, firmanın geri adım atmayacağını ortaya çıkarmış oldu. Bazı analistler Microsoft’un flaş bir kararla akıllı telefon sektöründen çekilmesini beklerken, firma bu konuda geri adım atmayacağını gösterdi.

Terry Myerson, ilgili e-postasında, Microsoft’un mobil taraftaki operasyonuna ilişkin endişelerin farkında olduğunu söylüyor. Ancak olayları açıklığa kavuşturmak için Windows 10 işletim sistemli cihazlar konusunda son derece kararlı olduklarını da dile getiriyor. Hatta 2016 yılı içerisinde çok sayıda yeni telefon geleceğini de vurguluyor.

Piyasaya çıkacak olan cihazlardan bir tanesinin Surface Phone adını taşıması da bekleniyor. Ancak bu detay ilgili e-postada görünmüyor. Sonuç olarak Microsoft bir süre daha mobil tarafta varlığını sürdürecek. Gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

Android için en iyi ofis uygulamaları!