Spor Misimovic bombaladı

Misimovic bombaladı

Paylaş
Misimovic bombaladı

Galatasaray teknik direktörü George Hagi tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp arayan Zvjezdan Misimoviç, sudan sebeplerden kadro dışı bırakıldığını söyledi

Galatasaray teknik direktörü George Hagi tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp arayan Zvjezdan Misimoviç, Münih’e gitti.

Galatasaray’da kadro dışı bırakılan Misimoviç, "Galatasaray’a geldiğim için pişman olduğumu söylemek doğru olmaz ama burada yaşadıklarım gelecekle ilgili vereceğim kararlar için iyi bir tecrübe oldu" dedi.

"ARADAKİ SORUNLAR SUDAN SEBEP"

Münih yolculuğu öncesi Atatürk Havalimanı’nda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Boşnak Yıldız Zvjezdan Misimoviç, açıklamalarda bulundu.

Kulüp ile kendisi arasında yaşanan sorunu anlamadığını belirten Misimoviç, "Kadro dışı bırakılmam ile ilgili ortaya atılan gerekçeler bana fıkra ve sudan sebepler gibi geliyor. Ben aradaki sorunu anlamış değilim" diye konuştu.

"DIŞARIDAN ÖĞRENDİM"

Kadro dışı bırakılması ile ilgili olarak teknik direktör Hagi ile bir görüşme yapmadığını belirten Misimoviç, "Kadro dışı bırakılmam ile ilgili kendisi bana herhangi bir şey söylemedi. Ben de kadro dışı bırakılmamın nedenini Hagi’den değil dışarıdan öğrendim. " dedi.

"YENİ KULÜP BULACAĞIM"

Kişisel sebeplerden dolayı Münih’e gideceğini ifade eden Boşnak Yıldız Misimoviç, kulüp aradığını belirterek, "Şu an net bir şey söylemek çok zor. Önümüzdeki haftalar içerisinde birtakım gelişmeler olacaktır.

Kış sezonu içerisinde iki takım değiştirdiğim, kış sezonunda ara verilen lig sayısı da az olduğu için benim imkânlarım da sınırlı. Ama sezon bittikten sonra yeni sezon öncesi yeni takım bulmakta pek zorlanacağıma inanmıyorum" diye konuştu.

İbrahim YILDIZ/DHA

Haberin Devamı