Gündem MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Paylaş
MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi'nde okumak isteyen askeri üniversite adayları 7 Nisan'da sınava girdiler. Soru ve cevaplar yayınlanırken sıra sonuçlara geldi. ÖSYM'nin takvimini daha önce incelemeyen adaylar, şimdi "MSÜ sonuçlar ne zaman açıklanacak?" sorusuna cevap arıyor.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı, 7 Nisan'da on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Soru ve cevaplar aynı gün yayımlandı. Bu tarihten itibaren sonuçları merak edenler veya sonuçların takvimden önce açıklanabileceğini düşünenler "MSÜ sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusunu sormaya başlandı.

Haberin Devamı

MSÜ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

7 Nisan'da gerçekleşen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın sonuçları takvime göre 26 Nisan'da açıklanacak.

2019-MSÜ SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Haberin Devamı