Magazin Muhteşem İkili 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MKC arıza çıkarıyor

Muhteşem İkili 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MKC arıza çıkarıyor

Paylaş
Muhteşem İkili 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! MKC arıza çıkarıyor

Muhteşem İkili 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümde MKC Yağmur'un gönlünü almaya çalışırken, Nilüfer Barca'yı çözmeye çalışıyor.

Kanal D'nin ilk 3 bölümüyle büyük bir başarı elde eden dizisi Muhteşem İkili'nin 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümde Yağmur ile Barca ilk kez karşılaşıyor. İkili MKC hakkında konuşuyor ve Yağmur eski kocasının hakkını veriyor. Fakat güzel kadın MKC'yi görünce işler değişiyor. İki eski aşık birbirlerini yemeye başlıyor. Öte yandan Nilüfer, Barca'yı çözmeye çalışıyor. Baş başa kalan ikiliyi gören ve yanlış anlayan MKC, arıza çıkarıyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ 4. BÖLÜM İLK FRAGMAN

Demiray'ın en sağlam adamı Semih, ikilinin elinde ve konuşturulmaya çalışılıyor. Bu arada Demiray da boş durmuyor. Semih'e karşılık MKC ve Barca'nın sevdiklerine zarar vermeye çalışıyor. MKC aklanmak üzere ama Barca'nın kaçması lazım... Fakat Demiray'ın hamlesi Barca'yı bir kez daha ölümle burun buruna getiriyor. Yağmur da tehlike altında...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Demiray, Köpek Sadri'yi öldürdükten sonra Barca'yı ele geçirir. Onu kullanarak MKC'yi de ele geçirme planı yapar. Barca'yı tuttuğu mekanın adresini verdiği MKC hiç vakit kaybetmeden oraya gider. MKC'nin korkusuzca gitmesinin bir nedeni vardır. Elinde Demiray'ın bir numaralı adamı Semih vardır. İkisine zarar gelmesi halinde Semih'in polislerin eline geçeceği kozunu kullanan MKC, Barca'yı da alarak binadan ayrılır; fakat, Semih polislerin eline geçmeden Demiray'ın adamları tarafından kurtarılır. Büyük çatışma sonrasında iki kafadarımız olay yerinden kaçmayı başarır.

Haberin Devamı

Barca ve MKC, tekrar Demiray hakkında delillere ulaşmaya çalışır. Barca kendi, MKC kendi yöntemleriyle. Ta ki şaşırtan bir olay sonucunda ikilimiz tekrar bir araya gelir. Demiray'ın polis teşkilatına hediye ettiği polis arabalarından birisi ikilimizin önüne düşer. Arabanın içi ağzına kadar uyuşturucu doludur. Bu onlar için beklenmedik bir fırsattır.