Magazin Muhteşem İkili 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Romantik anlar...

Muhteşem İkili 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Romantik anlar...

Paylaş
Muhteşem İkili 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Romantik anlar...

Muhteşem İkili 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümde MKC ve Yağmur, aralarındaki buzları eritiyor. Barca ile Nilüfer yavaş yavaş yakınlaşırken fragmanın son bölümündeki gizemli kadının kim olduğu araştırılıyor.

Muhteşem İkili 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Muhteşem İkili yeni bölümde MKC, Yağmur'un kendisini sevmediğini düşünürken Feridun'la yaptığı kounuşma iyi geliyor. MKC ile eski eşi Yağmur arasında yeni bir kıvılcım doğuyor. Öte yandan Barca ile Nilüfer ise yavaş yavaş yakınlaşmaya başlıyor. Fragmanın son sanesindeki giziemli kadının kim olduğu da seyirci tarafından merak ediliyor.

Haberin Devamı

MUHTEŞEM İKİLİ 5. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Barca ve MKC, Demiray'ı kıskıvrak yakalıyor. Demiray tam tetiği çekecekken MKC hızlı davranıyor ve onu omzundan vuruyor. Etkisiz hale gelen Demiray'ın kafasına Barca silah dayıyor. Şimdi herkes Barca'nın Demiray'ı öldürüp öldürmeyeceğini sorguluyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Barca ve MKC, Demiray'a ulaşabilmek için Semih'i konuşturmaya çalışıyor!

Muhteşem İkilinin aklanmak için Semih’i yakalayıp konuşturmaktan başka çaresi kalmamıştır. Semih’in konuşmasından korkan Demiray deşifre olmak pahasına Barca ve MKC’nin karşısına çıkmak zorunda kalır. Demiray hedefleri için Barca ve MKC’nin ailelerinin de işin içine katmaktan geri durmayacaktır.