Gündem Nedim'den Dündar'a: Tiyatroya hoşgeldiniz

Nedim'den Dündar'a: Tiyatroya hoşgeldiniz

Paylaş
Nedim'den Dündar'a: Tiyatroya hoşgeldiniz

POSTA gazetesi yazarı Nedim Şener, tutuklu sanık olarak yargılandığı Odatv davasının duruşmasını izlemeye gelen gazeteci Uğur Dündar'a “Tiyatroya hoşgeldiniz” diye seslendi

İstanbul Adalet Sarayı'ndaki özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesinde ''Ergenekon'' soruşturması kapsamında görülen “Odatv” duruşmasına tutuklu sanıklar Prof. Dr. Yalçın Küçük, eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı, gazeteciler Nedim Şener, Ahmet Şık, Soner Yalçın, Şükrü Doğan Yurdakul, Barış Terkoğlu, Barış Pehlivan, Muhammet Sait Çakır, Coşkun Musluk, Müyesser Uğur ile tutuksuz sanık İklim Ayfer Kaleli katıldı. Diğer tutuksuz sanık Ahmet Mümtaz İdil ise sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya gelmedi.

Haberin Devamı

Davanın tutuklu sanıklarından Kaşif Kozinoğlu ise cezaevinde rahatsızlanarak 12 Kasım’da hayatını kaybetmişti.

Bir önceki celsede savunması yarım kalan sanık Coşkun Musluk, mesleki faaliyetlerinden dolayı suçlandığını ifade ederek ''Gazetecilik ve sosyal hayatımla ilgili telefon görüşmelerim iddianameye konulmuş. Bu görüşmelerim nedeniyle terör örgütü üyesi olmakla suçlanıyorum'' dedi.

Musluk şöyle konuştu:

''Bu davayla ilgili bir halk jürisi oluşmuştur. Bu davayı savunan cemaatin dışında bir tek gazete veya gazeteci yoktur. Ayrıca bu davanın iddianamesinin kabul edilmesi, AK Parti karşıtı herkesi tehdit altında bırakmıştır.''

Duruşmayı CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, gazeteciler Uğur Dündar ve Ruşen Çakır da izliyor.

Haberin Devamı

'ARENA'YI BERABER HAZIRLAMIŞLARDI

Bu arada, tutuklu sanıkların duruşma salonuna alındığı sırada sanık Nedim Şener, izleyici sıralarında gördüğü Uğur Dündar'a hitaben ''Hoş geldiniz tiyatroya'' dedi. Uğur Dündar, "Arena" programını Nedim Şener'le birlikte hazırlamıştı.