Magazin Nisa, Survivor'dan çekiliyor mu? Survivor 59. bölüm izle

Nisa, Survivor'dan çekiliyor mu? Survivor 59. bölüm izle

Paylaş
Nisa, Survivor'dan çekiliyor mu? Survivor 59. bölüm izle

Survivor 2020’de 59. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Ödül oyununda gönüllüler takımından Nisa’nın ağlaması sonrasında takım arkadaşları onun böyle yapmaması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor. Nisa'nın ağlaması üzerine sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı’dan da bir açıklama geldi. Şimdi izleyenler Nisa, Survivor'dan çekiliyor mu sorusunu merak ediyor.

Survivor 2020 yeni fragmanıyla büyük merak uyandırdı. Survivor'ın yayınlanan son bölümünde ikinci eleme adayı belli oldu. Survivor'da ikinci eleme adayı gönüllülerden Gizem oldu. Yarışmada ilk eleme adayı ünlülerden Yunus Emre olmuştu. Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gönüllüler takımından Nisa’nın ağlaması sonrasında takım arkadaşları onun böyle yapmaması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor. Acun Ilıcalı da, yarışmada kimseyi zorla tutmadıklarını ve yapamıyorlarsa ayrılması konusunda kendisine uyarı da bulundu. Bu konuda kendisinin gerçekten talebi olması durumunda yarışmadan eleyebileceklerini açıkladı.

Haberin Devamı

Nisa, Survivor'dan çekiliyor mu?

Survivor 2020'de Nisa'nın ağlama görüntüleri izleyicilerde merak uyandırdı. Survivor'a adapte olmakta zorlanan genç yarışmacı Nisa'nın Survivor'dan çekilip çekilmeyeceği merak konusu oldu. Daha önce de gitmek isteyen ve ağlayan Nisa'nın ne karar vereceği merak konusu oldu.

Survivor 59. bölümde neler yaşanacak?

Gönüllüler takımında yer alan Nisa, yarışma sırasında ağlamaya başlıyor. Yasin tarafından da uyarılan ve diğer alanda beklemesi söylenen Nisa, Yasin'e 'olmuyor' diyerek üzüntüsünü dile getiriyor.

Acun Ilıcalı: Kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz

Daha sonra Acun Ilıcalı, "Kimseyi Survivor'da zorla tutmuyoruz. Devam edemeyecek yarışmacı devam edebilir. Bize net olarak başvuruyorsa da yarışmadan elenmesine müsaade ederiz" dedi.

Bu gelişmelerin ardından Nisa'nın ne karar vereceği ise izleyenler tarafından merak konusu oldu. Nisa, daha önce de voleybol maçında oynamayarak arkadaşlarını yalnız bırakmıştı. Bu hareketiyle tepki çekmişti.

Haberin Devamı

Survivor 59. bölüm izle

Survivor 59. bölüm fragmanı yayınlandı