Spor Nuri'nin, Hiddink heyecanı

Nuri'nin, Hiddink heyecanı

Paylaş
Nuri'nin, Hiddink heyecanı

Borussia Dortmund'da forma giyen Nuri Şahin, milli takımın yeni teknik direktörü Guus Hiddink ile birlikte çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini söyledi

Nuri, Hiddink’in kariyeri bilinen büyük bir teknik direktör olduğunu belirterek, "İnşallah milletimize, ülkemize ve milli takımımıza hayırlı olur. Birlikte çalışmayı sabırsızlıkta bekliyorum" dedi.

Avrupa Şampiyonası elemelerinde Türkiye’nin yer aldığı grubu değerlendiren Nuri, "Çok zor bir grup. Belçika ve Avusturya’yı hafife almamak gerekir. Almanya’nın gücü ortada. İkinci vatanımız haline gelen Almanya ile aynı gruba düşmemiz de güzel" şeklinde konuştu.

NURİ 'DALYA' YAPIYOR

Ligde bu hafta sonu Hertha Berlin’e karşı Bundesliga’da 99. maçına çıkacağına dikkati çeken Nuri, "İki hafta sonra ligde 100. karşılaşmaya çıkacağım. Bir Türk futbolcusu olarak genç yaşta Bundesliga’da 100. maça çıkmak bana kısmet olacak. Bu beni mutlu ediyor" ifadesini kullandı.

Ligde 4. sırada olduklarını ifade eden Nuri, Dortmund’un genç bir kadrosu bulunduğunu, hedeflerinin de Avrupa Ligi’ne katılmak için ligdeki konumlarını korumak olduğunu belirtti.

Nuri, bu hafta 3. sırada bulunan Bayer Leverkusen’in Schalke 04 ile oynayacağını, puan kaybetmesi durumunda Bayer Leverkusen’e yaklaşacaklarını sözlerine ekledi.

Haberin Devamı