Magazin Nusret, Kübalıları kızdırdı

Nusret, Kübalıları kızdırdı

Paylaş
Nusret, Kübalıları kızdırdı

Sosyal medya paylaşımları ve tuzlama hareketiyle dünya çapında üne kavuşan et restoranı zinciri sahibi Nusret Gökçe'nin Fidel Castro paylaşımı tartışma yarattı

İstanbul, Katar, Dubai ve Abu Dabi'nin ardından Miami'de şube açan Nusret'in geçen yıl paylaştığı fotoğraf, ABD'de yaşayan Kübalıları kızdırdı. ABD basınına konuşan Kübalılar, Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun resminin önünde çekilen ve Castro'nun ölümünden dört gün önce paylaşılan fotoğrafa tepki gösterdi.

Şapkasını Castro gibi takan ve elinde bir puroyla poz veren Nusret'in fotoğrafını gören Miamililer sosyal medyada, "Bu fotoğrafı görene kadar çok havalı olduğunu düşünüyordum" ve "Bir daha senin mekanına gitmeyeceğim" diye yazdı.



Sözcü'nün aktardığı habere göre, ABD'lilerin mesajları sonrasında Nusret'in söz konusu paylaşımı silinirken, Fox News ve Miami Herald gibi medya kuruluşları da tepkileri okuyucularına duyurdu.

'MİAMİ'DE ÖLÜM ÖPÜCÜĞÜDÜR'


Facebook üzerinden Carlos Navarro isimli bir kullanıcı, "Bu Miami'de ölüm öpücüğüdür. Bu çok saygısızca ve Miami'deki Kübalılara ayıp" derken; Andres Asion ise, "Bu fotoğraftan dolayı rezervasyonumu iptal ettirdiğimi söyledim. Benim babam Küba göçmeni ve onu oraya götüremem" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı