Yaşam Nâzım Hikmet Beşiktaş'ta anılıyor

Nâzım Hikmet Beşiktaş'ta anılıyor

Paylaş
Nâzım Hikmet Beşiktaş'ta anılıyor

Nâzım Hikmet'in 110'uncu doğum yıldönümü Pazar günü Beşiktaş'ta gerçekleştirilecek bir dizi etkinlikle kutlanacak

Evrensel şairimiz Nâzım Hikmet'in 110'uncu doğum yıldönümü, Nâzım Hikmet Kültür Sanat Vakfı ve Beşiktaş Belediyesi'nin ortak çalışmasıyla 15 Ocak 2012 Pazar günü gerçekleştirilecek etkinliklerle kutlanacak.

Haberin Devamı

Nâzım Hikmet Tiyatro Afişleri Sergisi”, “Geçmişten Geleceğe Nâzım Hikmet Paneli” ve “Kardeş Türküler Konseri”nin yer aldığı etkinliklere Nâzım Hikmet Vakfı Başkanı Rutkay Aziz ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal katılacak.

“Geçmişten Geleceğe Nâzım Hikmet” konulu panelde ise şair Cevat Çapan, Konur Ertop, Turgay Fişekçi, Doğan Hızlan ve Timur Selçuk konuşacak.

12 Ocak 2011; İstanbul - Beşiktaş Belediyesi ve Nâzım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı, evrensel şairimiz Nâzım Hikmet'in 110. doğum yıldönümünü kutluyor. 15 Ocak 2012 Pazar günü yapılacak etkinlikler saat 11.00'da Tarabya Oteli önünde Nâzım Hikmet'in ülkeden ayrıldığı son noktada denize çiçeklerin atılmasıyla başlayacak. Etkinlikler, 22.00'daki Kardeş Türküler Konseri ile son bulacak.

Haberin Devamı

Nâzım Hikmet Tiyatro Afişleri Sergisi ve Geçmişten Geleceğe Nâzım Hikmet konulu bir panelin de yapılacağı etkinliklere Nâzım Hikmet Vakfı Başkanı Rutkay Aziz ile Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal katılacak. Nâzım Hikmet Tiyatro Afişleri Sergisi 15 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında Akatlar Kültür Merkezi'nde ziyaret edilebilir.

NÂZIM HİKMET'İN 110. DOĞUM YILDÖNÜMÜ PROGRAMI

Tarih: 15 Ocak 2012, Pazar

Buluşma

Saat: 11.00

Yer: Tarabya Oteli Önü / Tarabya


Nâzım Hikmet Tiyatro Afişleri Sergisi

Saat: 15.30 (Kokteyl)

Yer: Akatlar Kültür Merkezi


Panel: "Geçmişten Geleceğe Nâzım Hikmet"

Saat: 16.00

Yer: Akatlar Kültür Merkezi / Cevdet Anday Sahnesi

Konuşmacılar: Cevat Çapan

Konur Ertop

Turgay Fişekçi

Doğan Hızlan

Timur Selçuk

Gala: "Kardeş Türküler Konseri"

Saat: 20.00

Yer: Mustafa Kemal Kültür Merkezi (MKM)

(Yerler numarasızdır.)