Magazin 'O kadın programımı yayından kaldırtmak istedi'

'O kadın programımı yayından kaldırtmak istedi'

Paylaş
'O kadın programımı yayından kaldırtmak istedi'

Ünlü şarkıcı Seda Üren, Tv programı yaptığı dönemde programını yayından kaldırmak için uğraşan çok ünlü bir kadın sanatçı olduğunu açıkladı

Haftaiçi sabah kuşağının magazin programlarından biri olan 2.Sayfa'ya katılan Seda Üren canlı yayında samimi itiraflarda bulundu.

Üren, babasının müzisyen tarafı olduğu için sanatçılar içinde, sahne ve gazinolarda büyüdüğünü söyledi. Konservatuarı kazanmasıyla 16 yaşında Bülent Ersoy'a vokal yaparak bu işe başlayan Üren, basamakları çok sağlam çıktığını belirtti.

'O KADIN' PROGRAMIMI YAYINDAN KALDIRMAK İSTEDİ

TV programı yaptığı zamanlarda programını yayından kaldırmak isteyen ünlü bir sanatçının olduğunu söyleyen Üren, "Şu an çoluk çocuğa karışmış, balık etli o sanatçı, bu kızın bu kanalda ne işi var, çok genç, çok toy diyerek programımı yayından kaldırmak istedi. O kadın şu an beni gördüğünde ise canım, cicim, bebeğim diyor, çünkü artık varım, bunu biliyor" diyerek devam etti.

RUH HALİM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Seda Üren,"Herşeyin bir zamanı var. Ben hayatta dikey değil yatay büyümeyi tercih ediyorum. Ruh halim sağlığım benim için çok önemli. Artık yaş olarakta kariyer oldunluğu olarakta zirve denilen zamandayım. Türkiye'deki bu boşluğu doldurmak için varım" dedi.

Haberin Devamı

POSTA.COM.TR/MAGAZİN