Magazin Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan not

Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan not

Paylaş
Okan Kurt'tan Demet Akalın'ı ağlatan not

Bir süredir eşi Demet Akalın ve kızı Hira Kurt ile tatilde olan işadamı Okan Kurt yeniden işbaşı yaptı. Okan Kurt'un işe giderken yaptığı jest Demet Akalın'ı ağlattı

Şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızları Hira ile bir süredir Bodrum'da tatil yapıyordu. Okan Kurt işleri dolayısıyla İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Demet Akalın ise kızı Hira'yla Bodrum'da kaldı. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan işadamının giderken bıraktığı not ise Demet Akalın'ı çok duygulandırdı.


Demet Akalın'ın bornozun altına giydiği terlik 5 bin TL


Okan Kurt bir kâğıda ''Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel aile yazdı.

Başka bir kâğıda ise kızı Hira'ya şu notu bıraktı:

"Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, Cuma günü koynundayım."


Kendileri ünlü, aşkları 'en'li



"AĞLAYARAK OKUDUK"

Eşinin bu jesti karşısında çok duygulanan Demet Akalın notları sosyal medyada ''Ağlayarak okuduk… Babamız işe döndü… Hayatımın anlamı güzel yârim seni çok seviyorum'' mesajıyla paylaştı.


Demet Akalın'dan 'Suriyeliler evine dönsün' çıkışı

Haberin Devamı