Dünya Öldürülmeden önce 'Senden çok korkuyorum' SMS'i

Öldürülmeden önce 'Senden çok korkuyorum' SMS'i

Paylaş
Öldürülmeden önce 'Senden çok korkuyorum' SMS'i

Kız arkadaşını öldürmekle suçlanan Güney Afrikalı ampute atlet Oscar Pistorius'un tabancayla vurduğu iddia edilen sevgilisinin, ölümünden 3 hafta önce Pistorius'u attığı SMS'lerde 'Senden çok korkuyorum' dediği ortaya çıktı

POSTA.COM.TR

Geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Günü'nde manken sevgilisi Reeva Steenkamp'i (29) Pretoria'daki lüks evinde öldürmekle suçlanan 25 yaşındaki ampute atlet Pistorius'un davasında yeni deliller ortaya çıktı.

25 yıl hapis istemiyle yargılanan Pistorius'un bugün yapılan duruşmasında sunulan yeni kayıtlara göre, ünlü atletin 'suçsuzum' dediği cinayet öncesinde sevgilisi Steekamp, Pistorius'a "Senden çok korkuyorum" diye mesajlar göndermiş.

Duruşma salonunda okunan 27 Ocak 2013 tarihli mesajda Steenkamp, "Beni terslediğinde ve bana verdiğin tepkilerde senden bazen çok korkuyorum. Çifte standartlı bir ilişki yaşıyoruz. 5 saniyede bir bana eski sevgililerinle nasıl çıktığınızı anlatıyorsun. Evet gerçekten de çok fazla kişiyle ilişki yaşamışsın ama ben sana uzun süre birlikte olduğum bir erkek arkadaşımla ilgili komik bir hikaye anlatsam çılgına dönüyorsun" diyor.

Adli uzmanlara göre, bu kanlı olay öncesinde iki sevgili arasındaki mesajlaşmalar, ilişkilerinin ne kadar kırılgan ve gelgitlerle dolu olduğunu gösteriyor.

Haberin Devamı